Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik fiú osztálytársam 'nyomulni próbál', pedig mindkettőnknek van párkapcsolata. Mi ez az egész?
Sziasztok!
16 éves lány vagyok. 9.-ben (most 10.-es vagyok) jött hozzánk pár új osztálytárs, köztük egy fiú is, akit azonnal 'kiszemeltem' magamnak. Pár hónappal később elkezdtek alakulni a dolgok köztünk, de végül semmi sem lett belőle. Lemondtam róla, és időközben összejöttem egy másik osztálytársammal, lassan 1 éve vagyunk együtt.
2 hónapja a srác, akivel nem sikerültek a dolgok, összejött a legjobb lánybarátjával (ő is osztálytárs, ráadásul jóban is vagyunk), viszont folyamatosan engem néz (sokszor mintha nem is figyelne másra, egyszerűen rám "mered"), és minden lehetőséget kihasznál arra, hogy beszéljen velem suliban.
Idegesít amit csinál, mert volt lehetősége arra, hogy több is legyen köztünk barátságnál, de nem élt vele.
Én szeretem a barátomat, és nem hagynám el a világért sem. Nem merek lépni a dolog ellen, mert elveszíthetem a barátomat, és a lányt is, mint barátot..a sráccal sem merek beszélni, mert ha csak én értelmezem félre, akkor az borzasztóan kellemetlen szituáció lesz.
Tanácstalan vagyok, nem tudom mit tehetnék..
Ezért tartom nem egészséges dolognak egy osztalybol, iskolabol jarni.
Amugy pedig mi az hogy nem tudod hanyagolni. Itt a nem akarasnak siras lesz a vége.
Rakd tisztaba a dolgokat!
Kifogasod 1000 van.
Beszélj a sraccal hogy a baratnőjével foglalkozzon. Kezd ezzel!
Igy tudod mi lesz?
A sracodnak fel fog tünni vagy magatol, vagy egy "jóakaród" által a nyomulasa.
Ha szeret a baratod ezt k...ra nem fogja jó néven venni!
És gondolom te se szeretnéd ha valaki megsérülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!