Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan bonyolult a szerelem/tet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan bonyolult a szerelem/tetszés. Nem?

Figyelt kérdés

Amikor szerelmes voltam egy fiúba annak én nem tetszettem és elég csúnya módon visszautasított.

Most két hete egy fiú mondta el hogy nagyon tetszek neki és hogy szeretne randira hívni.De nekem ő meg nem úgy tetszik.Csak azt hittem barátok vagyunk mert csak chateltünk és mesélgettünk egymásnak meg ilyesmi.De én nem érzek úgy iránta és nem tudom mit válaszoljak neki vissza.Vissza szeretném utasítani, de finoman nem akarok olyan lenni mint az a fiú akibe beleszerettem még régen.

Ötleteket kérek szépen mit írjak ennek a fiúnak.

Aki csak bunkózik az inkább hagyja el a kérdést.

A válaszokat előre is köszönöm. :)

2017. márc. 3. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Az élet kegyes iróniája, hogy amilyen helyzetben voltál régen más kezében, most a te kezedbe került valaki így, gondold át te hogy nem vetted volna zokon az elutasítás és tedd azt, amúgy meg sokan azt csinálják, hogy kezdetleg szimpátia nélkül mégis elmennek egy randira hátha jobban megkedvelik az illetőt illetve a későbbi elutasítás így mégse lesz annyira fájó, mert az esélyt az ember megkapta, ennek persze van egy csomó rossz de ugyanakkor jó oldala is amiket nem részleteznék mindenki arra gondol amire akar, igeen lekváros palacsinta egy adag teveszőrbe nyomva :3
2017. márc. 3. 16:51
 2/4 anonim válasza:
És két hete várja a választ?? Amúgy minek írogatsz neki ha nem akarsz tőle semmit? Totál nem vagy komplett!
2017. márc. 3. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajnos az élet ilyen. Aki nekünk tetszik, annak mi nem tetszünk, akinek mi tetszünk, az nekünk nem tetszik.

Ezt írd meg neki: Ne haragudj, nagyon kedves vagy, de barátságnál többet nem szeretnék veled.

----------------------------------------

És neked mit írt vissza az a fiú, hogy csúnyán elutasított?

2017. márc. 4. 00:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Utolsó kérdezőnek.

Azt mondta konkrétan leszar engem nem érdeklem. Szóval ilyet nem szeretnén írni. Érted.

2017. márc. 4. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!