Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? . Beleszerettem de nem merek semmit tenni.
Figyelt kérdés
Már régóta tetszik egy fiu (13 nov.ben lesz 14)...de nem merek semmit tenni..naponta többször látom, megyek el mellette..de ebbe belefogok bolondulni...Talán el kéne felejtenem? Vagy tenni valamit? (amugy en 12 vok okt.ban leszek 13)Kérlek segítsetek..2015. szept. 10. 15:17
1/4 anonim válasza:
Tegyél valamit csak nem lessz bajod
2/4 A kérdező kommentje:
De mégis mit tegyek?
2015. szept. 10. 15:31
3/4 anonim válasza:
Hát tudd meg hogy tetszel e neki pl ha rámosolyogsz akkor vissza mosolyog e és ha igen akkor közeledj felé (nem szo szerint)és ha már észrevett pl. Sokat néz téged főleg amikor elmész mellette akkor játszd azt h neked ő nem kell és akkor neki jobban fogsz kelleni mert mindenkinek az kell amit nem kaphatnak meg és már beléd is szeretett. Próbáld ki nekem már bevált és irj vissza ha neked jól jött ez a tanács!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,a tanácsot :D kiprobálom,ha merem mert nagyon félős vagyok...Meg se tudnék mukkanni elotte.. (Amugy ő egy osztállyal felettem van)
2015. szept. 10. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!