Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a fiúk?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszett és szerintem én is neki. Ő kezdett el velem beszélgetni még tavaly év vége felé nyáron nem beszéltünk.Utána szeptemberben újra elkezdtünk beszélgetni. Ekkor tetszett meg és azt hittem h én is tetszek neki mert nagyon úgy tett mint aki szerelmes.Majd december elején csak én írtam rá többször is és mikor összefutottunk én szóltam csak hozzá.És most hagytam egy kicsit hátha... de rám se néz és mikor megkérdezik tőle azt mondja h neki az exe kell és én nem tetszek neki.pedig teljesen azt hittem h ő is szeret de ez most elég rosszul esik.Ilyet miért csináltok fiúk? Tehát most már teljesen esélytelen vagyok?2016. dec. 17. 20:09
1/4 anonim válasza:
Azért csinálja veled mert megteheti. Még most is utána kuncsorogsz, amikor ilyen simán lerázott. Pontosan ezt látja rajtad és ezt használja ki. Állj a sarkadra és hagyd békén, biztos van olyan, aki szívesen lenne veled és nem szivatna meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mostmár tényleg továbblépek!
2016. dec. 17. 22:16
3/4 anonim válasza:
szerintem is csinálj úgy, mintha észre se vennéd, nézz át rajta, az jobban fáj neki, ha nem veszed észre és így talán visszatáncolna,de te egy jó erős nemmel lezárhatod magadban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!