Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szabaduljak meg tole?
Szoval eleg hosszu tortenet lesz de leirom hogy ertheto legyen.
Tehat 15 eves lany vagyok, az exem 20 eves srac.
Regota drogfuggo,mar akkor is azt volt mikor megismertem..
Nem vagyok ra buszke, tudom hogy kar volt osszejonnom vele de ezt mar nem tudom visszacsinalni.
A lenyeg hogy honapokon keresztul o semmibe vett,szorakozott velem,hazudozott,mire en ezt meguntam es kidobtam marciusban.
Nag azota jottek a zaklatasok telefonon keresztul,idejott a hazamhoz, munkatarsain keresztul,kamu facebookon keresztul tehat minden lehetseges modon.
Egy ido utan meguntam hogy masok facebookjarol irogat es feloldottam.
Elkezdtem vele beszelgetni es olyanokat ir/mond hogy mi osszetartozunk,hogy mennyire szeret es stb.
Egyszeruen nem tudom hogy szabaduljak meg tole.
Idegesit es osszezavar amit csinal
Az sem jo ha beszelek vele,de az sem ha nem mert allandoan fenyegetve erzem magam hogy mikor jon el,mikor ki altal figyeltet
(Ugyanis olyan dolgokat is tud rolam amiket egyebkent bem tudhatna,pl.: mikor kivel megyeek ki a varosba es ezekrol szamon ker,ugy hogy o nem is itt lakik) tehat figyeltet is valakivel/valakikkel.
Oszinten szolva fogalmam sincs hogy mit csinaljak.
Gondolkodtam es arra a megoldásra jutottam hogy ha ujra ossze jovok vele es megvarom amig neki lesz elege belolem es kidob..azitan mar ugy se keresne tobbet.
De ez rizikos es lehet hogy hulyeseg. De oszinen semmi mas otletem nincs. Most is hetvegen el akar jonni es mar elore felek hogy mit tegyek ezen gondolkodom. Nem turi az ellentmondast, egyszeruen nem erti a "NEM" szot.
Kerlek segitsetek, es koszonom annak aki vegig olvassa! :)
Kérj távoltartási végzést a rendőrségtől! Nehogy összejöjj megint vele. Konkrétan a volt csávód pszichopataként viselkedik.
20/N
Ezen mar gondolkodtam hogy pszicho..viszont azok talalnak egy ido utan uj "áldozatot " maguknak nem?
Akkoro miert nem keres vegre mast? Nem igaz hogy ez nem serti az egojat,meg hogy nem unja meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!