Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felek tole, hogy egyedul fogok maradni, mit tegyek? (lent)
Én már régóta egyedül vagyok, és még tovább is az leszek.
Kíváncsi lennék, neked miért nem megy:)
ne legyél már ilyen kis bánatos kiskutya!
semmit sem tehetsz hogy találkozz az igazival!
ez nem úgy megy hogy mész az utcán és meglátod "Ő"-t és már össze is házasodtok!
járj el buliba, ide-oda és egyszer megtalálod a hozzád illőt.
ha rágörcsölsz minél jobban fog fájni hogy egyedül vagy... ne is foglalkozz vele, és meglátod hamarosan lesz egy barátnőd :D
a problémával nem vagy egyedül
17L
Koszi 8as
Most meg fiatal vagyok, de 5-10 ev mulva azon kapom magam hogy meg mindig szuz es szingli vagyok
Nem lenne jo erzes..:D
Szia! Én is ugyan így voltam eddig, kétségbeesetten kerestem az "igazit" ebből lett egy: egy éjszakás pettingem, + pár kis éjszakai hancúr. pár év múlva már szinte el is akartam felejteni a barátnő kérdést, hetente MINIMUM 2x-3x eljártam bulizni leinni magam a sárga földig.
21. éves koromig ez történt, egészen amíg a szórakozóhelyen megláttam egy nagyon szép lányt (minimális sminkkel, természetes arccal) leszólítottam az udvari részen egész éjjel vele lógtam, táncoltam, majd a buli végén haza akartam vinni, de visszautasított (de közben láttam, hogy érdeklem őt) akkor legalább egy csókot kérek tőlle, azt sem adott csak egy puszit + a számát... 7 hónapja vagyunk együtt és mindennél jobban szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!