Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugy erzem orokre egyedul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy erzem orokre egyedul fogok maradni. Mas is erez igy vagy nem vagyok normalis?

Figyelt kérdés
Masfel eve nem voltam szerelmes, egy kapcsolatom volt azota de a srac atvert, nem mukodott. Jelenleg ugy erzem hogy soha nem leszek mar szerelmes (egyszer voltam), nekem nem lesz ferjem, gyerekeim pedig nagyon vagyom ra, hogy legyen egy tarsam akire szamithatok. 20/l
2016. szept. 2. 11:06
 1/8 anonim ***** válasza:
47%

Más is, hidd el... :(

20/F

2016. szept. 2. 11:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Két éve elkönyveltem, hogy én már nem leszek szerelmes, nem kellek majd a kutyának sem, sőt: nekem se kell már pasi soha az életben.

Most feleség vagyok, és 18 hetes kismama. :)

Szerintem 20 évesen még ne ásd el magad.

2016. szept. 2. 11:08
 3/8 anonim ***** válasza:
28%

Egyértelműen nem normális.

Változást csak te gondolataid hozhatnak.

Nem szabad hagynod őt feláltalánosítsd minden férfira.

Írj rám és segítek változást teremteni.

2016. szept. 2. 11:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is van hogy így érzek. Mondjuk szerelembe szerintem már nem is nagyon tudnék esni, de mondjuk ez nem is baj, vagy legalább a rózsaszín köd nem tud rabul ejteni.
2016. szept. 2. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:
20 évesen ehhez nagyon korán van még.....
2016. szept. 2. 11:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, én. Mert nagyon komoly önértékelési problémáim vannak, és emiatt engem se tudnak elviselni, és én se mást. :/ Ez van, marad a kutyám.

20L

2016. szept. 2. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Normális, hogy így érzed, ha azt nézzük, milyen gyakori a dolog.

Az ismerőseim között jó pár egyetemista lány érez így, teljesen alaptalanul. Mindegyikük szomorkodik, hogy nem lesz senkije, mert nem kellenek senkinek. Közben mindnél akad jó pár jelentkező, de nem megfelelőek nekik. Általában kinéznek évente 1-1 esélytelen pasit, aztán ha nekik nem kellenek, levonják a bölcs következtetést, hogy senkinek sem kellenek.

Amúgy ezt a kérdést nem írtad már ki régebben is?

2016. szept. 2. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:
dolgozzatok az önértékeléseteken, az emberi kapcsolataitokon, legyetek nyitottak másokra, keressétek az emberek társaságát, értékeljétek a közeledésüket és ne vonuljatok el, ne zárkózzatok be. ha egyedül nem tudtok változtatni a hozzáállásotokon, akkor forduljatok pszichológushoz, hogy segítsen megtalálni a megoldást és mindenek előtt: ne adjátok fel!
2016. szept. 17. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!