Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy erzem orokre egyedul fogok maradni. Mas is erez igy vagy nem vagyok normalis?
Két éve elkönyveltem, hogy én már nem leszek szerelmes, nem kellek majd a kutyának sem, sőt: nekem se kell már pasi soha az életben.
Most feleség vagyok, és 18 hetes kismama. :)
Szerintem 20 évesen még ne ásd el magad.
Egyértelműen nem normális.
Változást csak te gondolataid hozhatnak.
Nem szabad hagynod őt feláltalánosítsd minden férfira.
Írj rám és segítek változást teremteni.
Igen, én. Mert nagyon komoly önértékelési problémáim vannak, és emiatt engem se tudnak elviselni, és én se mást. :/ Ez van, marad a kutyám.
20L
Normális, hogy így érzed, ha azt nézzük, milyen gyakori a dolog.
Az ismerőseim között jó pár egyetemista lány érez így, teljesen alaptalanul. Mindegyikük szomorkodik, hogy nem lesz senkije, mert nem kellenek senkinek. Közben mindnél akad jó pár jelentkező, de nem megfelelőek nekik. Általában kinéznek évente 1-1 esélytelen pasit, aztán ha nekik nem kellenek, levonják a bölcs következtetést, hogy senkinek sem kellenek.
Amúgy ezt a kérdést nem írtad már ki régebben is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!