Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tesom belezugott egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tesom belezugott egy ilyen sracba? Hogy tartsam tavol tole?

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet hogy a tesom szerelmes a varos egyik legrosszabb hiru gyerekebe..

A srac is otthonos volt,mi is azok vagyunk tehat msr eleg regota ismerem en is meg a tesom is.

Mi se vagyunk szenteletuek, de az a gyerek..20 eves, priusza van,egy rossz drogos,lopasi,verekedesi ugyei vannak,minden nap maszkal az utcan mint egy zombi total beallva.

A tesom viszont teljesen belezugott es ossze akar jonni vele. A srac mar regebb ota fuzogeti a tesomat,es amikor az exevel volt meg a tesom az se erdekelte,siman ramaszott akkor is,es azota se hagyja nyugodni es egy ideje mar a tesom is vonzodik hozza.

Mit csinaljak? Hogy tartsam tavol ettol a sractol vagy hogy nyissam fel a szemet? Egyedul o van nekem es nem akarom hogy o is tonkre menjen vagy ot is elveszitsem :( de felek hogy ha megprobalom lebeszelni akkor megharagszik.

Tenyleg szeretem nagyon a hugomat,mindig mondom neki hogy milyen szep lany es ennel sokkal kulonbet is kaphatna. De nagyon onfeju,soha nem hallgat senkire..de nem hagyhatom hogy ez legyen😟 segitsetek kerlek

A hugom 16 eves egyebkent

Koszi a segitseget,17/F.

2017. jún. 14. 14:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem rosszból, de ha 16 évesen nem tudja felfogni, hogy "priusz", "drog", "lopás", "verekedés" akkor szerintem nyugodtan kötözd ki a székéhez és zárd be a szobába amíg fel nem fogja mi is a helyzet...
2017. jún. 14. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy olyan rossz, mint amilyennek te látod. Meg ha úgyis van, akkor is lehet, hogy a tesóddal teljesen máshogy fog viselkedni. Egyébként nem tartom én se jó dolognak, nehogy félre érts. De ha a húgod ezt akarja, akkor így is fog cselekedni. Sajnos... Nem fogod tudni megállítani ebben.
2017. jún. 14. 17:33
 3/3 kivancsifancsii válasza:

Beszélned kéne a barátnőivel, ha nekik is hasonló a véleményük, akkor szerintem sikerülni fog lebeszélni.

Hirtelen még az jutott eszembe, hogy apátok ak mondd el, az apai szigor hatásos tud lenni, bár pont az ellenkezőjét is ki tudja váltani. Szívesen segítek ha tudok. 17 F két húg testvére.

2017. jún. 18. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!