Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teljesen összetörték a szívem....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen összetörték a szívem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel összejöttem tavaly auguszusban. 2 hónapig jártunk, aztán szakított velem egy másik lányért (az exéért). Amúgy is távkapcsolat volt, szóval egyszer találkoztunk, amúgy chaten kommunikáltunk. Később irt nekem hogy szerinte elrontotta, még mindig szeret. Persze elutasítottam. Azóta is kisebb nagyobb szünetekkel minden nap chatelünk vagy telefonálunk órákat.

Valamelyik nap Facebookon vissza olvastam egy pár régebbi chatet amiket közvetlenül a járásunk előtt írtunk és annyira elfogtak az érzelmek hogy elsírta magam és most nagyon szenvedek mert egyatalan nem vagyok túl rajta...Még mindig nagyon szeretem, ő volt az első barátom és mást el se tudnék képzelni.

Ő nem tudom mit érez vagy mit nem...

Mit tegyek? Mert esküszöm ha valamit nem teszek megőrülök...

15/L

2017. jún. 26. 16:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy másik srácot, hidd el elfogod felejteni :D
2017. jún. 26. 17:02
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú. De én az ilyenekre mindig azt mondom. Hogy ha szeretett volna. Nem hagy el...

Én azt mondanám hogy. Ha téged meg annyira megbántott volna.

Akkor már tiltva lenen stb. És nem engednéd hogy keressen mert tudhatnád hogy ez a helyes. Csak rosszabb ha engeded neki. És ez tapasztalatból jön.

2017. jún. 26. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!