Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek volt már ilyen?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt már ilyen? Teljesen egyedül maradtam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 és fél éve voltunk együtt a barátommal, amikor ráeszméltem a sokadik megcsalás után, hogy mit is tesz velem. Két kezemen nem tudom megszámolni, hogy ezidő alatt hányszor csalt meg és, hogy hányszor bocsátottam meg neki. Minden este kocsmázott, nem tanult, csajozott állandóan és nem foglalkozott velem. Ha találkoztunk csak szex volt. Eddig elvoltam a magam kis rózsaszín ködében, de az utóbbi időben rájöttem, hogy mit is tesz velem. Hogy lelkileg már haldoklok. Kiskorom óta nem voltak barátaim, de az ő barátai nagyon könnyen befogadtak. Élveztem, hogy meghívtak ide-oda. Azonban tegnap szakítottunk és most látni se akarnak. Így most teljesen egyedül vagyok, nincsenek rajtuk kívül barátaim, illetve a családom és a "barátnőim" is az ő pártját fogják, hiszen milyen talpraesett, ügyes fiú. Csakhogy annak ellenére, hogy elmeséltem, hogy miket tett velem, nem foglalkoztatta őket. Így most mindenki ellenem fordult. Mit tegyek? Volt már veletek ilyen? Teljesen egyedül maradtam ismét.

16/L

2017. jún. 20. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nincs elfoglaltságod, írj nyugodtan és beszélgethetünk.
2017. jún. 20. 21:04
 2/3 Stark2000 ***** válasza:

Nem ilyen ügyben, de volt már, hogy ellenem fordult pár ember. Engemet nem igazán érdekelt, a saját szavam többet ért és az, hogy tudtam mi az igazság. Ne érezd rosszul amiatt, mert a sok tudatlan azt mondja, hogy nincs semmi baj vele. Te voltál vele kapcsolatban, te tudod jobban. Ha biztos vagy benne, hogy megcsalt párszor (bár a leírt viselkedés alapján simán eltudom képzelni, valóban "talpra esett ügyes fiú") akkor csak szard le a többieket. De komolyan.. Azt pedig meg sem említeném, hogy akik ilyenkor hátat fordítanak, azok nem barátok.. Jobbulj, és kitartást! Ha gondolod írj, szívesen beszélgetek veled ha attól jobban érzed magad. :)

17F

2017. jún. 20. 21:12
 3/3 anonim válasza:
Iratkozz be még gyorsan valami táborba, sportra, tanfolyamra, foglald el magad. A szüleidet pedig vedd rá, hogy menjetek el nyaralni.
2017. jún. 23. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!