Teljesen összetörtek. Mit tegyek?
Régen általánosba sokat piszkáltak meg minden stb..de ebből kitörtem és 2 lány barátkozott velem azok belevittek egy ilyen piás bandába.
Ott jó haverokat találtam és pasim is lett akivel már több mint féléve járok.
Rajtuk keresztül sok embert megismertem amikor új suliba kerültem új haverjaim lettek és más osztályokból is egy pár.
Egész tavaly nyáron velük bandázgattam stb.
Pasim is bemutatta a haverjait azokkal is jóba lettem.
És a bandából kiment 2lány közül az Y lány.
és már csak 6an maradtunk.
Elvoltunk de az Z lány nagyon nagy *arkeverő és a másik 2 lánynak bemagyarázott rólam dolgokat meg megutáltatott velük.
Amig kórházba volt addig elvoltunk mindig jöttek hozzám filmezni de ez a lány mindent elcsesz és már szétment az egész banda és már nincs..
Elmentem egy klubbhoz..elsősegélyesek
Jóba lettem pár emberrel meg este elmentem bulizni oda mert egyik barátnőmnek szülinapja volt.
És másnap is hivtak egy ottalvós bulira voltunk 8an.
És mikor ittam akkor elkezdtem sirni mert ugye ezek kidobtak a bandából a pasim az velem maradt és nem áll az oldalukra.
És ezek megvigasztaltak és mondták hogy majd befogadnak az ő bandájukba de most olyan rosszul érzem magam csak úgy odamegyek pedig ők már évek óta egy csoport..
Próbáltam beszélni velük talit h beszéljük meg de nem akarták csak röhögtek rajtam chatbe és kiléptem a chatből is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!