Mit csináljak? Teljesen összetörték a szívemet.
Figyelt kérdés
Egy hónappal ezelőtt volt 2 legjobb barátnőm, akikkel hihetetlen jó és sok emlékem van. Mindent megtudtunk beszélni... Egy nap sajnos elkövettem egy hibát (sok dologban más a gondolkodás módom és nem tudtam, hogy ezzel megbántom a barátnőmet, legyen A). Őszintén megbántam amit tettem és bocsánatot kértem tőle. Másik barátnőm, legyen B, teljesen kiakadt és egy jó ideig nem szólt hozzám, csak bunkón. (Ő ilyen típus...) Azóta amióta elkövettem ezt a hibát, minden egyes nap az orromba dörgölik, hogy mennyire jól elvannak, képeket raknak ki Facebookra, hogy milyen állati dolgokat csináltak, mennyit ott aludtak a másiknál.. A hiányzott 3 napot, mert beteg volt és addig B-vel voltam. ( amíg A is és B is volt suliban, B önmagától nem szólt hozzám..) B addig végig kedves volt, majd mikor A visszajött, ott hagyott és minden kezdődött előlről. Elegem van, hogy ezt csinálják velem, amikor hibáztam nem azért tettem, hogy ártsak a bártnőmnek, hanem mert nagyon szeretem és segíteni akartam neki... De most úgy érzem, mintha csak meg akarnának leckéztetni... Szerintetek mit tehetnék?:/ És ne mondjátok, hoyg én vagyok a barom, hogy eltoltam, ez most nem segítene..2013. márc. 2. 20:11
1/5 anonim válasza:
Szeritnem semmit nem tudsz tenni. Idővel hátha enyhül a dolog. de persze ez attól függ mi az amit tettél. igy látatlanban nem lehet megitélni van-e még esélyed rá hogy ujra barátok legyetek.
2/5 A kérdező kommentje:
Elmondtam valamit, amit nem kellett volna..://
2013. márc. 2. 20:23
3/5 anonim válasza:
Üljetek le, és beszéljétek meg. Másképp nem lehet megoldani. Kis idő múlva majd enyhül a dolog, de addig fáj nekik az, amit tettél.
4/5 A kérdező kommentje:
De egyszerűen, úgy érzem egyáltalán nem vagyok fontos a számukra. Nagyon szeretem őket, de haragszom is rájuk. És csak azt érzem, hogy taszítanak el maguktól..
2013. márc. 2. 20:30
5/5 anonim válasza:
Ezt nektek kell megbeszélnetek egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!