Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan tudnám megerősíteni a...

Hogyan tudnám megerősíteni a szivemet? :/

Figyelt kérdés

Nem bírja a stresszt a szívem, és nagyon félek, hogy infarktusom lesz - ha nem most, akkor 10 év múlva. Szokott lenni szívdobogás érzésem. Van hogy csak úgy, minden indok nélkül. Mostanában feszült napjaim vannak, mégsem volt szívdobogás érzésem, viszont ma találkoztam egy sráccal. Tetszeni akartam neki, és tök lámpalázas voltam, és miközben beszélgettem vele szívdobogás érzésem volt. Ennyire nem bírom a stresszt? :/ Mit csináljak a szivemmel hogy erősebb legyen? Hamarosan megkezdődik a szüret, és a nagy melegbe a sok hajolgatás közepette tuti hogy megint szívdobogásom lesz, és tökre be fogok steresszelni :( Jelentkeztem egy üzletbe eladónak, de félek hogy ha behívnak próbaidőre elcseszem az egészet, mert remeg a kezem, zavarba vagyok rögtön ha rámnéznek az emberek, a családom pedig idegileg kikészít, és még inkább felidegesít, hogy ő miattuk váltam ilyen szerencsétlenné amilyen most vagyok :( Szerintetek lehetek még a régi? Határozott, bátor, talpraesett? :( Tudom hogy orvosi eset vagyok, de nincs pénzünk pszichológusra.

L/21

2012. aug. 20. 22:25
 1/6 crudy ***** válasza:
ha talán cigizel akkor nemártana letenni. megedzeni aerob és kardió tornával tudod.
2012. aug. 21. 02:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Ha cigiznék, akkor azt írtam volna... nincsenek káros szenvedélyeim.

Köszi a választ!

2012. aug. 21. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Magne b6 ot szedek stressz ellen,nekem bevált.
2012. aug. 25. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Szíverősítő a Q10,de ezt 23-25 éves korig elvileg termeli a szervezet.Így inkább fogyassz galagonyát és E-vitamint(C-vitaminnal,ha lehet)a szíved erősítésére.

Én is izgulós vagyok,mégis felvettek a munkahelyemre 140 emberből,akik valószínűleg fele ennyire sem izgulósak.És ha tetszik egy fiú ugyanígy dobog a pólóm egy sima beszélgetés közben,de idővel elmúlik.Próbálj...nem is tudom milyen tanácsot adjak.Önbizalomra mindenképpen szükséged lenne.Próbáld elhinni és elfogadni,hogy "biztonságos Önmagadnak lenned".

A szívdobogás eredhet vegetatív idegrendszeri dolgokból(az izgulástól,stressztől)de csak ezektől nem fog kialakulni infarktusod.Ám azért jó lenne "letenni" a stresszt.Nincs értelme.Idővel rájövünk ám.

2012. aug. 25. 21:18
 5/6 poiu ***** válasza:
Nem vagy orvosi eset, semmi baja a szívednek. Pszichológus segítségére szükséged lehet. Belekavarodtál valami ördögi körbe - Te tudod - és nem tudsz kimászni. Mondjuk: az üzletben megmondhatod, hogy izgulós vagy, mert komolyan veszed a munkát. Segíteni és tisztelni fognak. Próbáld ki.
2012. aug. 25. 21:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindenkinek :)

Hát igen, úgy értettem, hogy pszichológusra lenne szükségem :/ Pánikszerű rohamaim is szoktak lenni igen sűrűn, már egy éve. Ez a szívdübörgés, ritmuszavar érzés pszichés eredetű és a pánik betegeknél gyakran előfordul, de hogy már akkor is előjöjjön, mikor egy sráccal beszélgetek.... :( ilyenkor mindig bepánikolok, eltorzul az arcom és akkor ne nézzen idiótának az akivel éppen beszélgetek :( Maga a tudat bosszantó, régen ilyen szituációkban nem jött elő.

Mindenesetre köszönöm azokat, amiket írtatok, a vitamint azt ki próbálom! A Magne b6 nekem nem vált be sajnos.

2012. aug. 25. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!