Naiv dolog az, ha én már teljesen megbízok egy interneten megismert haveromban?
Évek óta beszélünk interneten, aztán párszor élőben is találkozunk és jó volt. Szerinte is jók voltak a találkozások, szerintem is, és teljesen megbizhatónak is tűnik.
Naiv dolog ennyi után teljesen megbízni valakiben, aki olyan jó embernek tűnik alapból hogy még a légynek se nagyon ártana?
Miért teszel fel egy ennyire hülye kérdést?
"Évek óta beszélünk interneten" - egy szélhámos nem fog évekig foglalkozni veled. Ráadásul évek alatt kiismerted.
"párszor élőben is találkozunk és jó volt" - személyesen is ismered, jó volt , nem károsított meg.
Akkor meg miről van szó?
Nem naiv dolog.
Nekem is van 2 netes barátom akikkel hetente tuti beszélek és már találkoztam is velük.Rendesek,normálisak. 2-3 éve ismerem őket.
Ennyi ideig egy szélhámos aki esetleg ki akar használni az nem tartja a kapcsolatot. Nem érdeklődik. Nem érné meg neki.
Ha már évekről beszélünk meg találkozásokról személyesről ami jó is,hát akkor nincs miről beszélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!