Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, hogy viszonyultok a plusz kilókhoz?
Nagyon zavaró,ha a lányon van felesleg? (És itt most nem a 2 kg pluszra gondolok,meg nem is a 20ra,hanem mondjuk 8-10 kg.)
170 cm és 70 kg vagyok,olyan típus,aki nem csak seggre vagy hasra hízik,hanem mindenhol meglátszik a plusz.
Igazából utálom magam/nem csak emiatt/,szóval mindenki válaszolhat őszintén,kárt már nem tud tenni,fel vagyok készülve a hidegzuhanyra.
17/L
Fittséggel,meg lehangolódással nincs probléma,már elég ügyesen futok magamhoz képest,és mindig meg vagyok elégedve futás után/pedig tudom,hogy ez a táv egy jó futónak kb. a bemelegítés/. :) Soha nem voltam egy kanapén fekvő,TV néző típus.
Azt sem lehet mondani,hogy na,akkor X évesen emiatt,és emiatt elhíztam. Amennyire emlékszem,mindig ilyenek voltak a magasság/kiló arányaim.Volt,amikor picit jobb volt,volt már rosszabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!