Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, hogy viszonyultok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, hogy viszonyultok a plusz kilókhoz?

Figyelt kérdés

Nagyon zavaró,ha a lányon van felesleg? (És itt most nem a 2 kg pluszra gondolok,meg nem is a 20ra,hanem mondjuk 8-10 kg.)

170 cm és 70 kg vagyok,olyan típus,aki nem csak seggre vagy hasra hízik,hanem mindenhol meglátszik a plusz.

Igazából utálom magam/nem csak emiatt/,szóval mindenki válaszolhat őszintén,kárt már nem tud tenni,fel vagyok készülve a hidegzuhanyra.

17/L

2017. jún. 21. 12:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Fittséggel,meg lehangolódással nincs probléma,már elég ügyesen futok magamhoz képest,és mindig meg vagyok elégedve futás után/pedig tudom,hogy ez a táv egy jó futónak kb. a bemelegítés/. :) Soha nem voltam egy kanapén fekvő,TV néző típus.

Azt sem lehet mondani,hogy na,akkor X évesen emiatt,és emiatt elhíztam. Amennyire emlékszem,mindig ilyenek voltak a magasság/kiló arányaim.Volt,amikor picit jobb volt,volt már rosszabb is.

2017. jún. 21. 14:23
 12/13 anonim válasza:
51%
A zsirègetès 20 perc utàn kezdődik el. Csinàlj valami omyat amit aktivan birsz 40 perceg csinàlni
2017. jún. 21. 18:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Imádom ha a pányon van egy kis plusz. Szerintem inkább ducibb legyen mint sovány és ha van rajta egy kis plusz több rajta a fogni való 😉
2017. jún. 21. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!