Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, hogy viszonyultok a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, hogy viszonyultok a plusz kilókhoz?

Figyelt kérdés

Nagyon zavaró,ha a lányon van felesleg? (És itt most nem a 2 kg pluszra gondolok,meg nem is a 20ra,hanem mondjuk 8-10 kg.)

170 cm és 70 kg vagyok,olyan típus,aki nem csak seggre vagy hasra hízik,hanem mindenhol meglátszik a plusz.

Igazából utálom magam/nem csak emiatt/,szóval mindenki válaszolhat őszintén,kárt már nem tud tenni,fel vagyok készülve a hidegzuhanyra.

17/L

2017. jún. 21. 12:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kilók érdekelnek, hanem, hogy hogy néz ki:) Van aki 80kg-al is jól néz ki, és van aki 60-al is sz*ul.
2017. jún. 21. 12:45
 2/13 anonim ***** válasza:
170 cm 70 kg az olyan husisan formás, nekem biztos tetszene 😊
2017. jún. 21. 13:13
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha kiszámoljuk az ortodox feldolgozó egység által megadott para
2017. jún. 21. 13:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kánikulákban jól jön a hided zuhany utána egykis Bvlgari Aqua Pour homme parfüm:D na jó viccet félretéve..speciel engem nem zavar a plussz kilók.. miért is? Mert nem az a lényeg hanem a belsőd... mert hiába valaki egy modell alkatú lány ha mindenre finnyás vagy beképzelt,büszke... olyan csaj nem kellene.. nem minden a külső ezt jegyezd meg! Amugy nem vagy kövér 150-170kg... a 170cm 70 kiló még bőven jó. De ha nemvagy magaddal megelégedve akkor tegyél is érte.. Az emberek akkor fognak kedvelni ha először te magaddal fogsz megelégedni,kibékülni.. ügy nemlehet élni hogyha nem vagyunk magunkal megelégedve ..miert is?? mert az önbizalmunk odaveszik...és ha nincs az embernek önbizalma akkor pl kapcsolatra nem lessz nyitott..(szégyenlős vagy félénk lessz vagy zárkózott..) szóval érted.. nem kell az ügyön elszomorkodnod,fogadd el magad,ha meg nemegy akkor tegyél érte mert más nemfog segíteni a fogyásban csak te magadon.. 19f
2017. jún. 21. 13:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

#4-es!

No és Acqua Di Gio Profumo? :D

19F

2017. jún. 21. 13:30
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Tavasz óta edzem tudatosabban/felvezető a nyárra/,most nyáron pedig kezdődik az igazi munka! :)
2017. jún. 21. 13:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Azt még nem próbáltam ki :D de most az Aqua marinet szeretném kipróbálni (világos zöld változata a rendes Aqua pournak):D aqua parfümök nyárra szerintem Best :D
2017. jún. 21. 13:37
 8/13 anonim válasza:

Èn 180 vagyok ès a 64 kiloval èrzem jól magam a bőrömben.

Utàlod magad megèrtem. Èn is utàlom magam mikor 67 felè megy a mèrlwg.

Errw nem az a megoldàs hogy itt olvasod majd a " sexy vagy" hozzàszolàsokat.

Van aki ducin elfigadja magàt ès annak jol àll,de te ezekszerint nem vagy olyan. Nem is baj hisz a zsir vagy hàj az nem egy egèszsèges dolog. Te èrteked hogy lefogyj mind lelkileg mind testileg.

Nehèz? Tudom àtèltem de csak el kell kezd. Ès ne akarj olyan teljesitmènnyel kezdeni mint az èlsportolok. Tippek tőlem:

Szedj extra D vitamint

Reggeli előtt kb 40 percel igyàl meg 7 deci almaecetes vizet ( kezd keves almaecettel amit meg birsz inni)

Napi 2x minimum40 perc vas hullahoppkarikàzàs.vacsira meg valami könnyű

Ezeket be lehet tartani.

Idővel növeld az almaecet arànyàt ès a hullahopozàs időtartamàt.

A hullahopptol izomlàzad lesz mindehol az almaecettől meg szèp bőröd hajad ès olvad a zsir tőle

2017. jún. 21. 13:39
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem sok az inkább legyen egy lányon valamennyi fogni való mint hogy deszka legyen :)
2017. jún. 21. 13:41
 10/13 anonim válasza:
Amint ugy èrzed okès elkezdhetsz futni. De amig nem vagy elèg fitt csak a kedvedet szegi
2017. jún. 21. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!