Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemtudom, hogy mit csinálhatok az érdekében, hogy találkozzak vele. Tanácsok?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel pár hónapja ismerkedtem meg. Nagyon kedvelem aranyos, kedves fiú . Sok közös van bennünk, aminek nagyon örülök. Csak négyszer találkoztam vele, de az a négy találkozás nagyon jóvolt. Pár hete még chateltünk de mára már nem. Nemtudom az okát. Sajnos a közelemben nemlesz semmilyen esemény ,amin találkozhatnék vele, vagy csak látnám. Szeretnék vele többet találkozni és jobban megismerni őt. De nemszeretnék csak úgy ráítni, hogy "Szia , nem jösz ki?"..... Valamilyen ötletet tudtok tanácsolni ? 16/L2017. jún. 19. 20:46
1/1 anonim válasza:
Ha nem keres ő, akkor szerintem nem szeretne semmit tőled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!