Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kellemetlennek érzem, hogy ezek után találkozzak a barátaival. Mit tegyek?
Sziasztok. Az a helyzet, hogy van barátom, már 1 éve, és elég sokat lógunk a társaságával de a barátai és köztem nem alakult ki ilyen "szoros" kapcsolat, felszínes kapcsolat, jóba vagyunk de ennyi, de annyira nem élvezek velük lógni, inkább tiszteletből megyek el a barátom miatt. Egyik csaj se olyan stílusú mint én, és van egy lány aki szerintem engem kevésbé bír, mert az összes csajnak nyalizik , csak velem másabb. Az a ciki hogy voltunk hétvégén szórakozóhelyen társasági szinten bulizni ahol a barátommal összevesztem és nagyon részeg voltam, és összevissza hülyességeket beszéltem és annak a csajnak elsirtam magam(sírtam) aki szerintem klevéséb bir és ott vigasztalgatott. de másnap amikor felébredtem leesett az egész és ez baromira kínos hogy a barátai előtt sírtam részegen. És az a baj hogy csomó társasági esemény lesz a jövőben, és nagyon kínosnak tartom h a csajjal találkozzak.. meg így a barátaival mert szégyellem ezt. Hogy küzdjem le?
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!