Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy fiúba....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy fiúba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy színjátszós ,,kiránduláson" láttam meg. Rá is írtam messengeren,beszélgettünk és le is pattintott. A barátaim is állandóan zaklatnak,hogy : hogy néz ki..ilyenek. Anyának nem merem elmondani mert csak azt mondaná hogy hagyjam a fenébe a fiúkat. Köszi előre is a válaszokat! :)

2017. jún. 18. 18:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, de az ilyen majmokat tényleg hagyd.
2017. jún. 18. 18:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha a fiú lepattintott, akkor mi a kérdés? Anyukád nem véletlenül fogja azt mondani, hogy hagyd a fenébe, hiszen ha te nem érdekled őt, akkor te lehetsz akármilyen szerelmes. Hidd el, fognak még tetszeni más fiúk is :)

Egyébként nyugodtan beszámolhatsz anyukádnak arról, ki tetszik, elmesélheted neki azt is, hogy sikertelenül próbálkoztál. Viszont arra vigyázz, hogy a barátaidat nem biztos, hogy érdemes már az első pillanatban beavatni abba, hogy ki a kiszemelted, hiszen mint láthatod, cikizhetnek, vagy akár el is kotyoghatják másoknak...

2017. jún. 18. 18:56
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Így járnak a nyomulós lányok.

A kezdeményezés nem a te dolgod.

2017. jún. 18. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Figyelj, ha lepattintott, nincs miről beszélni. Keress mást, ne fuss egy ilyen srác után! Lehet van barátnője, vagy a fiúkat szereti, esetleg egyszerűen nem akar barátnőt most!

Ne szólj erről anyukádnak, hiszen nincs is miről beszélni.

2017. jún. 18. 19:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat! Tudom hogy nem kell olyan vonat után futni,ami nem vesz fel..És azt is tudom hogy majd lesz másik fiú. De mivel én csúnyának tartom magamat ezért attól félek hogy soha nem lesz normális kapcsolatom. De mégegyszer nagyon köszönöm a pozitív válaszokat. ;)
2017. jún. 18. 19:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Szia! Lepattintott? Talán fogalmazhatnál picit bővebben, úgy segíteni is könnyebb. Az előttem szólóknak igaza van, nem jó ha a lány kezdeményez. Biztos vagy abban, hogy lepattintott? Talán nincs minden veszve, ha mégis, találsz másikat. Nem hiszem el, hogy csúnya vagy, csak annak látod magad, de például én minden embert szépnek látok, akinek a szíve is az. :)
2017. jún. 18. 20:19
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 Lehet abban van a baj hogy határon túli (igazából én is). Nekem lepattintásnak tűnt. Itt a baj hogy én akartam vele beszélgetni. De csak azt nem értem,hogy ha a barátok azok barátok..miért nem marad meg bennük semmi? SŐT még piszkálnak is. Egyébként lehet hogy fura de 12 éves vagyok. Sokan mondják hogy majd találsz másikat,csak az a baj hogy ha nekem megtetszik valaki..arra minimum 3 év kell hogy kiverjem a fejemből :( De köszi! Igazából én még ilyen embert nem láttam aki minden embert szépnek tart. ;)
2017. jún. 18. 21:54
 8/11 anonim ***** válasza:

#5: " De mivel én csúnyának tartom magamat ezért attól félek hogy soha nem lesz normális kapcsolatom."

Ez nem azt jelenti ,hogy az is vagy. Sőt azt sem, hogy valaki ne tarthatna szépnek.

Írtad,hogy 12 éves vagy. Tudod még mennyit fogsz változni? Nagyooooooon sokat.

2017. jún. 18. 23:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Meg még annyi, hogy 12 évesen neked még nagyon nem kellene foglalkozni a fiúkkal. Ráérsz később.
2017. jún. 18. 23:36
 10/11 anonim ***** válasza:
12 évesen még meséket kéne nézned kb.
2017. jún. 19. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!