Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha szerelmes...

Mit tegyek ha szerelmes vagyok, egy olyan fiúba, akinek 4éve van barátnője?

Figyelt kérdés
látszólagosan nagyon jól meg vannak,viszont a lányról nem tudok sok mindent,párszor találkoztunk,elég rendesnek,aranyosnak tűnik!:)Viszont,a fiút sem ismerem annyira,egy este volt,mikor együtt voltunk,Na félre értés ne essék,nem olyan este,és nem úgy együtt,hanem egy házibuliba,de itt is csak kerülgettük egymást,nem nagyon szóltunk egymáshoz,viszont megemlítette hogy szép vagyok.Én nagyon szeretem..Mit tegyek? Én 14éves vagyok,ő pedig 22 :(
2009. jún. 21. 16:35
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Most is kb ott tartok,hogy sírok érte,mert 2hete nem láttam :(
2009. jún. 21. 16:37
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Nézd..lehet, hogy nyers leszek, és lepontoznak, de ebből úgysem lehet semmi, a legjobb ha békén hagyod őket. Ő már mást is akarna a kapcsolatban.
2009. jún. 21. 16:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

felejtsd el, és keress mást. Én nagyon nem szeretem, ha nálam jóval fiatalabbak "ugrálnak" körülöttem

18F

2009. jún. 21. 16:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
SEMMIT. Hogy lehetsz szerelmes ha csak egyszer beszéltetek??? Ez csak kamaszkori fellángolás, nehogy most aztán sirj egész nap, mert nem lehetsz az övé. Keress mást és majd meglátok, hogy nem érte meg. Nem szabad szétszaskitani egy kapcsolatot. Ő már 22 éves, gondolom érett férfi és nem hiszem, hogy otthagyná a barátnőjét miattad. Ne is reménykedj, van még sok srác aki rád vár, csak keresgess még....és ne szomorkodj, éld az életed
2009. jún. 21. 16:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is felejtsd el, neki egy jo kapcsolata van, miert ronditanal bele?

Keress hozzad valo pasit.

2009. jún. 21. 16:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
14 éves vagy te magad írod, hogy nem is ismered annyira a fiút, nem is beszéltetek, maximum fellángolás vagy rajongás amit érezhetsz és imponál neked, hogy azt mondta szép vagy. De ez nem szerelem, úgyhogy gyorsan felejtsd el keresgélj a korodbeliek között és ne avatkozz bele más kapcsolatába, nem tudom te fordított esetben mit szólnál...
2009. jún. 21. 16:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Van annyi pasi a világban.Bőven van még időd és alkalmad is, hogy más pasik kössék le a figyelmedet. Aztán hidd el, ha egymásnak vagytok teremtve(bár ez még nagyon nem bizonyított), akkor úgyis egymásra fogtok találni.Nem kell attNe Te légy az, aki miatt szétmennek, ha szétmennek, mert utána nem tudsz majd számolni a lelkiismereteddel!
2009. jún. 21. 17:00
 8/12 anonim válasza:
100%
Szerintem felejtsd el mert ő már komolyabb kapcsolatot akar. Ha akarna tőled valamit már jelenkezett volna. És ne sírj találsz magadnak egy korban hozzád illő rendes fiut!
2009. jún. 21. 17:01
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

17:00-ás vagyok.

Bocsi véletlenül lemaradt. Tehát nem kell attól beleszeretni valakibe, mert azt mondja, hogy szép vagy. Főleg, ha nem is volt teljesen józan.

2009. jún. 21. 17:02
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy azt mondta, szép vagy, ártatlan bók lehetett; vagy, ha olyan természetű, arra utalhatott, hogy egy egyéjszakást nem bánna Veled. De a barátnőjét nem fogja otthagyni miattad, az tuti. Arra lehet, hogy kapható lenne, hogy jól kihasználjon (amárolás, tipitapi, esetleg ha vagy olyan butus, hogy hagyod, akkor több), de többre nem. Hagyd a fenébe, keress egy korban Hozzád illő srácot, aki komolyan járna Veled.

28/n

2009. jún. 21. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!