Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha szerelmes...

Mit tegyek ha szerelmes vagyok, egy olyan fiúba, akinek 4éve van barátnője?

Figyelt kérdés
látszólagosan nagyon jól meg vannak,viszont a lányról nem tudok sok mindent,párszor találkoztunk,elég rendesnek,aranyosnak tűnik!:)Viszont,a fiút sem ismerem annyira,egy este volt,mikor együtt voltunk,Na félre értés ne essék,nem olyan este,és nem úgy együtt,hanem egy házibuliba,de itt is csak kerülgettük egymást,nem nagyon szóltunk egymáshoz,viszont megemlítette hogy szép vagyok.Én nagyon szeretem..Mit tegyek? Én 14éves vagyok,ő pedig 22 :(
2009. jún. 21. 16:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló,elég sok pia volt benne.. Szóval,szerintem is csak próbált valamivel kedvesgetni.De biztos,nem hagyná ott a barátnőjét,sem értem,sem másé.És.. átgondolva,nemis akarom.Gyönyörű aza lány akivel jár,és kedves nagyon.Köszönöm
2009. jún. 21. 19:05
 12/12 anonim ***** válasza:

hopp ismerős hejzet..13vagyok..tavaly belezugtam egy srácba ki akkor 21 éves volt..mert kedves volt velem meg ijenek..és elmondtam eki..de mondta hogy nagyon széplánynak tart de a korkülömbség nem is sszámítna csak az h nagyon fiatal vagyok..azóta elválaszthatatlanok vagyunk..mint 2 testvér..és már nembirnám a rendes nevén szólitani mindig a Bátyó akad a nyelvemre..és ugyanez forditva..

+ most egy 19 éves srácba kezdek belezugni..nagyon hejes..és akárhyányszor elmegyünk egymásmellett elmosolyodik =)..sajnos nálla se lenne tul sok esélyem..deh reménykedni lehet :P...a mi korosztályunkba NINCSenek hejes srácok..tisztelet a kivételnek..de mind egy nagy kocka:D

2009. jún. 22. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!