Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, szívesen udvarolnék neki, de az apja egy pap. Szerintetek baj?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túl vallásos, ráadásul református vagyok, ők pedig görög katólikusok.2017. jún. 18. 17:07
11/23 tamas2000 válasza:
mert????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
12/23 A kérdező kommentje:
Utánanéztem, és tovább kell vinni az ilyen paposkodást a görögkat.oknál.
2017. jún. 18. 18:10
13/23 anonim válasza:
Mózes szent nevére ne cinkelj itt nekem!!!
Ez olyan mintha a csaj apja rabbi, akkor én is az leszek.
Vagy orvos akkor én is mi?
Vagy ügyvéd azt megyek én is ügyeket csinálni mi?
Most amúgy szerintem az is lehet, hogy találtál vmi bullshitet a neten ami sok van, nem lenne jobb rákérdezni???
Mondjuk a lánytól???
Apukád mit gondol erről-arról?
14/23 A kérdező kommentje:
Nem beszélgettem még a lánnyal, csak bejelöltem facen, és ráírtam, hogy szimpatikusnak találom. De hagyom inkább. Feladom!
2017. jún. 18. 18:16
15/23 anonim válasza:
Ne add fel, ha a keresztesek is feladták volna, most nyakig ülnénk a szarban!
Ne legyen ez akkora akadály :D
16/23 A kérdező kommentje:
De nekem elég fura lenne, ha a "barátnőm" apja egy vallásos pap lenne, úgyhogy hagyom, majd rábízom a sorsra.....
2017. jún. 18. 18:23
17/23 tamas2000 válasza:
Ha ennyire vallasos vagy akkor hagyjd tenyleg. De gondolj most bele ha vissza emlekszel erre a napra majd banni fogod hogy legalabb nem hivtad el valahova csak azert mert vallasod ilyen. Ahh ne mar ateistakent elg ize ezt nezni es mar idegesit hogy vsak azert mert a vallas, szard mar le attol hihetsz az istenedbe lehetsz hivo attol hogy mas vallasu lannyal jarsz. Remepem ertheto ha ugy van ahogy mondjak isten megbocsat.
18/23 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy megbánom majd, kár volt, hogy...
2017. jún. 18. 18:28
19/23 tamas2000 válasza:
Jajj te. Azert irj abba nem szolhat bele senki es hivd el valahova lehet kiderul hogy nem is iletek ossze, akkor nem is kell gyorcsolnod ha meg meg is akkor kesobb raersz gorcsolni amikor mar alakul koztetek. Addig amig csak beszeltek nem lesz gond vallasod sem mond ellent vagy vlm habar en ezt nem vagom lehet mondani hogy pokolra kerulok de nem zavar majd imatkoz ertem jo? ;). Es amugy Jobb kideriteni mint kinozni magad.
20/23 A kérdező kommentje:
Jó, rendben. Figyelj, ráírok és majd írok mi lesz.
2017. jún. 18. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!