Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik egy lány, szívesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, szívesen udvarolnék neki, de az apja egy pap. Szerintetek baj?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl vallásos, ráadásul református vagyok, ők pedig görög katólikusok.
2017. jún. 18. 17:07
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Ha hasonló korú vagy a lánnyal, miért ne. Most az nem befolyásol semmit, hogy az apja egy pap... Ha csak nem apáca akar lenni a lánya. De ezt egy papnak is tudnia kéne, hogy egy ilyet nem vehet el a gyereke életéből, nem tilthatja meg, hogy ne ismerkedhessen, ne lehessen gyereke, családja a jövőben...

Szóval persze, miért ne. Legfeljebb szólnak, hogy korai és szállj le róla vagy nem tudom.

2017. jún. 18. 17:10
 2/23 A kérdező kommentje:
Aha, értem. Igen, velem egy idős. És amiatt nem szólna, hogy más a vallásunk?
2017. jún. 18. 17:14
 3/23 tamas2000 ***** válasza:
Szard le ha lany nem tulzottan vallasos akkor nem erdekli majd az apja meg hat ne foglalkoz vele. Es ne hogy mar a vallas alljon kozetek ez hulyeseg kit erdekel?! Ezert jobb ateistanak lenni nem gorcsolsz ezek miatt. Csak elef az eleted realisan.
2017. jún. 18. 17:20
 4/23 A kérdező kommentje:
Utolsó: van benne valami. Köszi az eddigi vákaszotokat!
2017. jún. 18. 17:23
 5/23 anonim ***** válasza:

Ezek a vallások veszélyesek fiúk.

Nem is tudtam, hogy ennyire veszélyes lenne a helyzet, hisz elvégre Keresztények vagytok mind ketten.

Ti hisztek Jézusban, nem én.

Elvileg ő mondta, hogy a világ népei egyesüljenek nem?

Nekem ott van Mózes, bőven elég az öreg próféta is.

:D

2017. jún. 18. 17:25
 6/23 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy a görög katolikusok többnyire oroszok nem igaz?

Legalábbis mikor orosz festményeket nézek többnyire ott találkozom ilyesmivel.

Orosz a csaj? :)

2017. jún. 18. 17:27
 7/23 anonim ***** válasza:
Ha az apja pap is, elég valószínű, hogy neki is volt/van párja, hisz lánya van...:DD szerintem ne görcsölj ezen, udvarolj bátran:)
2017. jún. 18. 17:54
 8/23 A kérdező kommentje:
Neeem, magyar.. :D
2017. jún. 18. 17:54
 9/23 anonim ***** válasza:

Értem, csak a nyelv miatt kérdeztem amúgy, de akkor ezek szerint már beszélgettetek.

Próbáld meg, azért a papok nem olyanok mint elsőre hinné ember.

Párat ismerek én is, egész jó fejek, van köztük elég világi is.

Sőt talán azt mondom némelyik már túlságosan is az és bizony furcsállom ha hiányzik a spiritualitás belőlük de szerintem te nem fogod ha olyan az apja.

2017. jún. 18. 17:58
 10/23 A kérdező kommentje:
Nem, nem beszélgettünk, de facebookon láttam, hogy magyarul beszélget meg stb. De szerintem felhagyok vele... :S
2017. jún. 18. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!