Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, szívesen udvarolnék neki, de az apja egy pap. Szerintetek baj?
Ha hasonló korú vagy a lánnyal, miért ne. Most az nem befolyásol semmit, hogy az apja egy pap... Ha csak nem apáca akar lenni a lánya. De ezt egy papnak is tudnia kéne, hogy egy ilyet nem vehet el a gyereke életéből, nem tilthatja meg, hogy ne ismerkedhessen, ne lehessen gyereke, családja a jövőben...
Szóval persze, miért ne. Legfeljebb szólnak, hogy korai és szállj le róla vagy nem tudom.
Ezek a vallások veszélyesek fiúk.
Nem is tudtam, hogy ennyire veszélyes lenne a helyzet, hisz elvégre Keresztények vagytok mind ketten.
Ti hisztek Jézusban, nem én.
Elvileg ő mondta, hogy a világ népei egyesüljenek nem?
Nekem ott van Mózes, bőven elég az öreg próféta is.
:D
Még annyit, hogy a görög katolikusok többnyire oroszok nem igaz?
Legalábbis mikor orosz festményeket nézek többnyire ott találkozom ilyesmivel.
Orosz a csaj? :)
Értem, csak a nyelv miatt kérdeztem amúgy, de akkor ezek szerint már beszélgettetek.
Próbáld meg, azért a papok nem olyanok mint elsőre hinné ember.
Párat ismerek én is, egész jó fejek, van köztük elég világi is.
Sőt talán azt mondom némelyik már túlságosan is az és bizony furcsállom ha hiányzik a spiritualitás belőlük de szerintem te nem fogod ha olyan az apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!