Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem lenne furcsa...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem lenne furcsa most felvenni vele a kapcsolatot így, hogy már véget ért a suli?

Figyelt kérdés
Én most voltam 10.-es, a fiú akit sokszor figyelgettem, pedig 9.-es. Valójában semmit nem tudok róla, de mikor láttam szinte mindig egyedül volt, szóval szerintem ő is elég visszahúzódó lehet és nem az a könnyen barátkozós típus lehet. Már évközben is fontolgattam, hogy odamennék hozzá, de a termük elég messze volt a miénktől és soha nem láttam kint a folyosón, csak tömegesen a többiekkel, mikor mentek órára. Most elgondolkodtam, hülyeség lenne-e bejelölni Facebookon és várjam meg inkább míg újból elkezdődik a tanév, mert akkor már hátha lesz bátorságom felkeresni őt. Ti mit csinálnátok a helyemben? (Azt hozzá teszem, hogy a srác szerintem a létezésemről sem tud.)

2017. jún. 18. 11:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Jelöld be, és írj rá. Ezzel nem veszítesz semmit. Ha valóban visszahúzódó, örülni fog hogy valaki keresi a társaságát. :)
2017. jún. 18. 11:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak az a gond, hogy nem fogja tudni,hogy ki vagyok...Nem tudom mivel írhatnék rá.
2017. jún. 18. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér, nem veszitesz semmit!

Csak beszélj vele, aztán kiderül majd minden...

2017. jún. 18. 12:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Jelenleg én is ilyen helyzetben vagyok, és én se merek lépni.😂 Szerintem írj rá hogy meg szeretnéd ismerni, a többi meg menni fog magától, ha ő is úgy akarja. Sok sikert 😁
2017. jún. 18. 12:55
 5/9 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak jelöld be és ha megkérdezi hogy miért magyarázd el neki
2017. jún. 18. 13:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm mindenkinek. Remélem jól fogja fogadni. :)
2017. jún. 18. 13:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jelöld be és beszélgesetek.
2017. jún. 18. 18:03
 8/9 anonim válasza:
Jaaaaaj, nem kellett volna bejelölni, várni kellett volna sulilezdésig és azután gondolkodni még,de sztem az ilyen visszahúzódókkal nem kell foglalkozni, mert ezek ki se mozdulnak a lakásukból egész nyáron csak gépeznek (kivéve ha falusi gyerek, akkor kimozdul), a fiatalabb fiuk meg sokkal éretlenebbek, 9.dikes az még savanyú barack a fán.
2017. aug. 23. 15:13
 9/9 A kérdező kommentje:

#8 Pont az ilyenekből van már rohadtul elegem, akik lenézik, megvetik a visszahúzódó embereket...

És igen, igen én is az vagyok.

2017. aug. 23. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!