Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lány létemre szívesen udvaroln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány létemre szívesen udvarolnék a fiúknak. Szerintetek ez probléma? 16l

Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy k.rvának tartsanak. :( Eddig jeleket küldözgettem meg besegítettem a srácnak, de láttam fél az első lépéstől. Baj lenne, ha én hódítanám meg őt? Vagy ha vele nemjön össze, más fiúknak úgy igazán udvarolnék?
2010. márc. 2. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:

nekem udvarolhatsz, nem utasítanálak vissza biztos, mert én nem merek kezdeményezni. végre egy lány aki igen :)

18/f

2010. márc. 2. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Nyugodtan, bátran

Pörögjön a nyelve

a szádban!

2010. márc. 2. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:

engem már meghódítottál :D

16f

2010. márc. 2. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem jó :D vagyis sok pasinak bejön mert nagyon sokan nem mernek kezdeményezni.

15/f

5/9 anonim ***** válasza:
Mai modern világban lassan teljesen normális ha a lány kezdeményez. Véleményem szerint ha a csávó kicsit félénk akárcsak én, akkor besegíthetsz neki, vagy akár meg is hódíthatod.
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretnél velem ismerkedni? Kíváncsi vagyok, hogy melyikünk tudna jobban udvarolni a másiknak. 19F
2010. márc. 2. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:
De ha egy normálisabb srác,akkor ne csodálkozz,hogy nem vesz majd komolyan.
2010. márc. 2. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel gond, inkább egy pozitív dolog hogy teszel azért amit/akit szeretnél magadnak.
2010. márc. 2. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is tök jó ez így. Nem vagyok az a liberális gondolkodó alapvetően, de azt sose értettem, hogy egy lány miért nem mehet oda egy sráchoz, akibe úgy érzi, beleszeretett. És ezt nem azért mondom, mert én magam félénk voltam, ugyanis tényleg az voltam, hanem őszintén gondolom, hogy ezt a lehetőséget nekik is meg kéne adni.

24/F

2010. márc. 3. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!