Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha discoba mindig oda jönnek a lányok akkor sze*elni akarnak?
Mindig oda jönnek hozzám mondják menjünk táncolni én megyek is , fogdosom is őket meg minden , de utána szex sosincs.. Pedig jóképű férfi vagyok.
16/f
Őszintén? A jóképűség relatív és ez itt is megmutatkozik. Szerintem nem vagy különösebben jóképű/helyes. Semmi extra nincs benned, semmi egyéniség. tehát kicsit vegyél vissza , a lányok többsége nem bírja a beképzelt srácokat:)
Amúgy meg nem mindenki akar szexelni. Kb. két hete voltam egy buliban ahol táncoltam egy sráccal (nem tudom ki volt az , nem ismerem) ő közeledett hátulról , és táncoltunk viszonylag dörgölőzősen. De eszem ágában se lett volna szexelni vele, meg elég hamar le is koptattam.
Szóval csak azért mert egy lány táncol veled attól még nem lesz r***banc hogy a lábát is szét tegye.
Őszintén...
1)Így képről nem tűnsz 16-nak,de lehet ez csak optikai csalódás
2)Első ránézésre azt hittem gyúrsz(lehet így van,vagy ez szintén csak a képről jön át)
3)A szépség relatív.Nekem nem különösebben jössz be.De lehet másnak igen.Amúgy,nincsen semmi baj azzal,ha van egy kis önbizalmad.
Lol tesó :D
Szerintem is vegyél vissza, mivel nincs mire. De egyébként is, ha valaki tényleg jól néz ki, lehet akár modell vagy akármi, akkor sem szép dolog felvállalni, hogy "jóképű, helyes vagyok".
Ilyenekkel beszélni sem érdemes leállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!