Mindjárt 18 éves vagyok és a szüleim nem akarnak discoba engedni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
18 éves leszek novemberben és a szüleim annyira féltenek, hogy nem engednek discoba abarábarátaimmal. A házunktól 100m-re van egy bár, ahova az itteni fiatalok minden hétvégén eljárnak, oda is csak max. 11-12 óráig mehetek el. Soha nem iszom, cigire sem tudnak rávenni, a baráti társaságom is megbízható, normális emberekből áll. Nagyon ciki, hogy ilyen hamar haza kell onnan jönnöm és ha buliba hívnak, akkor valamit ki kell találnom, mert szégyenlem azt mondani, hogy nem engednek. Azt mondják, hogy az én koromban bőven elég eddig maradni... De hát akkor jövök haza amikor kezdődik minden és jól érezném magam. Most nem jobb ha társaságban vagyok, mint otthon filmet nézni? Én úgy gondolom, hogy most van itt az ideje a buliknak és nem akkor amikor az érettségire meg egyetemre kell készülnöm... Nagyon kezdett idegesíteni ez. Szerintetek mit tehetnék?2015. febr. 3. 15:08
1/1 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz mit csinálni, amíg velük vagy. Sajnos ezek a szülők nem gondolnak bele, hogy túlzásba viszik az aggódást és ezzel többet árthatnak, mint használnak. Költözz el ahogy tudsz, ők nem valószínű hogy megváltoznak.
Több olyan ismerősöm volt, mint te. Nem engedték őket soha sehova. A középsuli után aztán felköltöztek Pestre egyetemre és belecsaptak a lecsóba, egyszerre akartak pótolni mindent és nem lett túl jó vége. Egy srácot kidobtak az egyetemről mert állandóan bulizni járt, egy lány még ennél is rosszabbul járt. Remélem, te nem jársz így.
Én 15-16 éves koromtól mehettem amerre akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!