Mit csináljak ha fenyegetnek, és meg akarnak verni?
Idén kezdtem a gimnáziumot, és már is problémám akadt.
Én fiú vagyok, és az egyik lánnyal akivel jóban lettem megbeszéltük h angolon egymás mellett fogunk ülni. Nyelvi előkészítőre járok, szóval egy nap van 3-4 angolom. Tök jól elvagyunk, szereztem egy csomó barátot, de annak a lánynak van egy barátja, amivel nem is lenne semmi bajom, de mivel kevés a szekrény az iskolában, a diák meg sok, ezért azzal a lánnyal vagyok egy szekrényben...semmit nem csináltam, nem szóltam be, nem viselkedtem nagyképűen, nem néztem csúnyán de az a srác mégis rámszállt, és már ott tartok, hogy a SAJÁT szekrényemhez se merek odamenni. 1-2 hete gúnynevekkel illet, és azzal jön, hogy meg fog verni. Nem látom az okát, mivel semmit nem csináltam. Ő tipikus az a nagyképű, beképzelt mindenkinél jobb vagyok fajta, ráadásul focizik. Ráadásul 1 évvel idősebb is nálunk. Szerintetek mi lehet a baja? Tippek hogy mihez kezdjek?
Ha nem tudod magadat sem megvédeni, akkor hogy akarsz majd a jövőben csajozni?
A lányok nagyon nem szeretik, ha esetenként a partnerük törött kézzel simogatja a vérző orrát.
ki mondta h csajozni akarok? nem akarom elvenni a barátnőét, ha így értetted...
szerintem az meg, hogy idősebb akar egy kisebbet bántani nem túl korrekt. ráadásul nem is vagyunk egy súlycsoportban...
Előttem szólókhoz:
Szerintem nem az a normális, hogy a csajokért meg kell verekedni, és ha te alul maradsz, akkor nem is érdemelsz meg egy csajt se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!