Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat ezután?
Figyelt kérdés
Ma suligyűlés volt, tőlem távol, de velem szemben ült az általam kiszemelt lány. Elkezdtem nézni, ami feltűnt neki. Egy ideig ő is nézett engem, kölcsönösen bámultuk egymást, majd 10-15 mp múlva elnézett. Én is elnéztem, de néha-néha visszapillantottam rá. Mikor tekintetünk ismét találkozott, odasúgott a mellette ülő barátnőjének, akivel összenevettek, majd felém nézett. (Ebből feltételezem, hogy mondta neki, hogy bámulom.) Ezek után többször egymásra bámultunk még másodpercekig. Nem mosolygott a lány, de én sem. Szerintetek mit gondolhat most?2017. jún. 15. 17:57
1/2 anonim válasza:
Őszintén? Bármit. Ez nagyon személy függő. Gondolhatott arra is, hogy "végre felkeltettem a figyelmét", de azt is "végre valaki észrevette az új frizurám"...
Lány vagyok, de fogalmam sincs, igazából akármiről beszélhettek. :/
Sajnálom.
2/2 anonim válasza:
a bámulási verseny győztese minden lány álma. Igazán jól megbámultad, szóval már a célegyenesben vagy. A barátnőjétől csak azt kérdezte van-e nála váltás bugyi, mert a bámulásod teljesen eláztatta. Viccen kívül, lehet valami más stratégiát is ki kellene találnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!