Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat rólam? (Bővebben lent. )
Van egy lány, akivel még nem beszéltem, de látásból ismerjük egymást, a másik nevét is tudjuk valószínűleg. Rövid ideig volt együtt néhány óránk, az is testnevelés, tehát nem sokat tudunk a másikról. Egyszer az egyik órán hosszasan bámult. Amikor ránéztem, nem fordult el, folytatta, de nem mosolygott, vagy ilyesmi. Utólag visszagondolva nem cselekedtem jól, hiszen néhány másodperc múlva elfordultam. Ő bámult tovább.
Már nincs közös óránk, de majdnem minden nap, másnap biztos elmegyünk egymás mellett. Ha közel haladunk el egymáshoz, akkor -nyilván- hamar észreveszem, és ránézek, ám ő ilyenkor sosem néz rám. Ezzel ellentétben, ha kicsit távolabb vagyunk egymástól, és nem veszem észre, csak egy kis idő után, vagy csak a szemem sarkából látom, akkor már többször előfordult, hogy épp rám tekintett. Érdeklem, vagy csak képzelem az egészet, mert bejön? Érdemes lenne elhívnom valahová?
Nem tudom, bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy tényleg érdeklem-e...
Amúgy 16 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!