Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolhat rólam? (Bővebben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolhat rólam? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel még nem beszéltem, de látásból ismerjük egymást, a másik nevét is tudjuk valószínűleg. Rövid ideig volt együtt néhány óránk, az is testnevelés, tehát nem sokat tudunk a másikról. Egyszer az egyik órán hosszasan bámult. Amikor ránéztem, nem fordult el, folytatta, de nem mosolygott, vagy ilyesmi. Utólag visszagondolva nem cselekedtem jól, hiszen néhány másodperc múlva elfordultam. Ő bámult tovább.

Már nincs közös óránk, de majdnem minden nap, másnap biztos elmegyünk egymás mellett. Ha közel haladunk el egymáshoz, akkor -nyilván- hamar észreveszem, és ránézek, ám ő ilyenkor sosem néz rám. Ezzel ellentétben, ha kicsit távolabb vagyunk egymástól, és nem veszem észre, csak egy kis idő után, vagy csak a szemem sarkából látom, akkor már többször előfordult, hogy épp rám tekintett. Érdeklem, vagy csak képzelem az egészet, mert bejön? Érdemes lenne elhívnom valahová?

2017. máj. 27. 19:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet be képzeled, de az is lehet, hogy nem. Igen, próbáld meg, nem veszthetsz semmit.
2017. máj. 27. 19:46
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem bejössz neki:) másért nem szokták egymást ilyen sokáig ennyiszer bámulni az emberek(lányként énis szoktam hasonlókat, csak én ennél félősebb vagyok). Próbálj meg vele beszélni, veszíteni úgy se veszítesz semmit.
2017. máj. 27. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit veszíthesz, ha elhívod?
2017. máj. 27. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, tetszehetsz neki. Hany évesek vagytok?
2017. máj. 27. 20:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha amúgy nem mindegy ha egy 12 éves írta ki ezt vagy már egy 15-19 éves, mert van különbség a felfogásom között
2017. máj. 27. 20:50
 6/11 anonim ***** válasza:
*felfogások
2017. máj. 27. 20:51
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom, bizonytalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy tényleg érdeklem-e...

Amúgy 16 vagyok.

2017. máj. 27. 21:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor tudsz róla valamit? Ha felenkebb lehet azért nem mer jobban bátorítani téged, de figyelj azzal ha odamesz hozzá még mindig jobban járnak mintha meg se próbálod és várod hogy történjen valami
2017. máj. 27. 22:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Másokkal szembeni viselkedéséről azt vettem észre, hogy azokkal, akikkel jóban van, elég nyitott, ám az ismeretlenekkel szemben félénk.
2017. máj. 27. 23:04
 10/11 anonim ***** válasza:
akkor ez lehet,hogy félénkebb:D próbálj meg vele beszélni
2017. máj. 28. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!