Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolhat rólam? (Bővebben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolhat rólam? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel még nem beszéltem, de látásból ismerjük egymást, a másik nevét is tudjuk valószínűleg. Rövid ideig volt együtt néhány óránk, az is testnevelés, tehát nem sokat tudunk a másikról. Egyszer az egyik órán hosszasan bámult. Amikor ránéztem, nem fordult el, folytatta, de nem mosolygott, vagy ilyesmi. Utólag visszagondolva nem cselekedtem jól, hiszen néhány másodperc múlva elfordultam. Ő bámult tovább.

Már nincs közös óránk, de majdnem minden nap, másnap biztos elmegyünk egymás mellett. Ha közel haladunk el egymáshoz, akkor -nyilván- hamar észreveszem, és ránézek, ám ő ilyenkor sosem néz rám. Ezzel ellentétben, ha kicsit távolabb vagyunk egymástól, és nem veszem észre, csak egy kis idő után, vagy csak a szemem sarkából látom, akkor már többször előfordult, hogy épp rám tekintett. Érdeklem, vagy csak képzelem az egészet, mert bejön? Érdemes lenne elhívnom valahová?

2017. máj. 27. 19:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ezt mi nem tudhatjuk. Nekem is tetszett már úgy valaki, hogy semmit se mutattam ki, magamba folytottam. De TE hívd el valahova! Egy próbát megér! Hajrá!
2017. máj. 29. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!