Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat rólam?
Hát... Újra használom ezt a helyet. De most idegen emberekneket kell kérdeznem. Csak hogy tisztázzam én fiú vagyok, kiszemeltem meg lány(mindketten 14 évesek).
Már régóta van, hogy osztálytársammal szakítottam. Mintha szeptember óta nézegetne, de jelek alapján nem foglalkozik velem.E közben én mélyen delressziós vagyok, ahogy elveszítettem, azok az emlékek amik csak elszáltak....mintha teljesen új ember lett:a mosolyok, a hangulatok mintha elvesztek volna. Suliban nem nagyon boldog...vagyis nem látszik annak. Barátom azt mondta, hogy amikor nem foglalkozik veled egy lány , vagy csak úgy tesz, akkor hiányzik neked a legjobban. Ezt a tánácsot megfogadtam. Szerdán ráírtam, de pont roszkor, mert nem ért rá. Tudom, hogy csak chat de akkor is, olyan barátságos volt velem. (Mellesleg suliban alig szólunk egymáshoz.) Tehát elköszönt, ez alatt az idő alatt fantánziáltam, hogy lepattintott vagy ilyesmi. Nem bírtam magammal kívántam neki egy barátságos jó éjtot ami csak másnap látott. Az után (csütörtökön) nem igazán történt semmi. Bár egyre jobban úgy érzem, hogy leszar engem.
Van rá esély, hogy ezt olvashatja tehát megpróbálok a leganonim módon kérdést írni. Ez az egész felvételi teljesen szétszed....
Mit gondolhat rólam?
Azért köszi a válaszokat, előre is.
Kötél.
Soha nem lessz már kapcsolatod.
14éves vagy, ellöted a lapjaidat.
Véged.
Miért nem kérdezed meg tőle? :/
Tudom,hogy kínos,de mi hiába próbáljuk megmondani,mi is csak tippelünk.Ráadásul rajtad kívül senki nincs itt olyan közel hozzá,hogy azt meg tudja állapítani.
Egyébként lehet nem is veled van a baj,ha rossz a kedve,lehet családi problémái vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!