Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom meg hogy meleg?
Van egy nagyon jó fiú barátom, kb. 3 hónapja ismertem meg a neten, azóta nagyon jóban vagyunk. Sokan amiatt nem szeretik őt mert nagyon lányos stílusa van, nőies mozgása, hangja, tehát ránézésre rogton ra lehet mondani hogy meleg. Minden nap együtt vagyunk kb, de sose beszéltunk meg igy a "kapcsolatokrol". Nincs és nem is volt barátnője soha. Viszont nem mutatott meg semmi jelet arrol hogy o is meleg lenne, es szeretne engem. Hogyan mondjam el neki? Mert ha elmondom neki, és nem az, akkor nagyon gaz lenne es mivel jo baratom nem akarom elveszíteni. csak sima baráti kapcsolatban maradnánk akkor..
Mit tegyek?
16/F meleg
Ja és meg annyit hogy én sem voltam együtt soha se fiúval se lánnyal. És jelenleg is csak ő az egyetlen aki nagyon tetszik, senki más lány vagy fiú.
Bár ilyenkor az se biztos hogy meleg vagyok, de ha fiú jön be akkor gondolom.
Viszont tényleg csak ő.

mondjuk csak mond el neki hogy te meleg vagy,
ha igazbarát de hetero akkor elfogadja
ha meleg akkor talán ő is bevallja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!