Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy rendes lány még mindig nem talált pár?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ezer egy ilyen kérdés akadt már itt, de hátha valamilyen új válaszra lelhetek, most nem csak magamból szeretnék kiindulni.

Sokszor tapasztalom, hogy a környezetemben remek értékrendekkel rendelkező lányok/barátnők még mindig nem állapodtak meg, hisz társasági emberek. A kor legyen 16.

Igaz, lehet mondani hogy majd megtalálod, stb viszont szerintem ebben az időszakban kapjuk a legjobb tapasztalatokat, amik épìtőjellegűek a jövőnkre nézve, és még most kellene kitapasztalni, ki az aki megfelelő számunkra,és ki az, akit érdemes elkerülni.

Magamból kiindulva. Sok helyre járok, társasági ember vagyok, az érték-erkölcsi értékeimmel sincsenek gondok, a külsőmet elfogadom, sokan tartanak különlegesnek (semmi önfényezés, sosem voltam ilyen), rengeteg barátom van, szervezőként rengeteg helyen tevékenykedem, elég karrierista vagyok (2.nyelvvizsgámra készülök) mégsincs senkim,kavarni se kavartam, tényleg várom a hozzám illőt. Lassan 17 vagyok, és kicsit kezdek elkeseredni. Türelem tudom, de mégis mi oka lehet? Minden magamutogató ismerősöm már megtalálta a párját, igaz az iq küszében belül.

A soraim remélem nem keltenek beképzeltségre utaló jeleket, mert nem célom, csak elkeserít, hogy sok olyan ember megállapodik akiknek igen komoly gondjaik vannak az erkölcsi -értelmi dolgokkal, mégis van párjuk, aki meg rendes, annak pedig nem jön..

2017. jún. 10. 12:59
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

1. ''Minden magamutogató ismerősöm már megtalálta a párját,''

Ez azért van, mert a 15-18 éves fiúk 80 százaléka a magamutogató lányokat tartja az ideálisnak.

2. ''mégsincs senkim,kavarni se kavartam, tényleg várom a hozzám illőt.''

Ha fiú vagy, akkor neked nem várni kéne, hanem keresni. Ha lány vagy, akkor meg a fiúk maradék húsz százaléka (akiknek nem a magamutogató lányok jönnek be) nem igazán mer kezdeményezni.

3. ''sok olyan ember megállapodik akiknek igen komoly gondjaik vannak az erkölcsi -értelmi dolgokkal''

Az én volt barátom: cigizett, bunkó volt, saját magán kívül néhány haverja és én érdekeltem, nem volt valami okos (nincs nyelv vizsgája, matek érettségi éppen hármas...)

2017. jún. 11. 09:49
 22/23 anonim ***** válasza:
37%
Anna te vagy az? :D
2017. jún. 12. 15:16
 23/23 anonim válasza:
100%

Sok tanácsot nem adhatok, de egyet amit érdemes megfogadnod adok. Ne hallgass azokra akik azt mondják még ráérsz, még csak tizenhat vagy, még annyi időd van. Nincs időd. Az évek múlása egyre gyorsabbnak fog tűnni, pikk-pakk elillannak a gimnáziumi évek aztán jönnek a felsőoktatási "egyetemi" szemeszterek, azok is darálni fogják az időt. Hirtelen úgy le fogsz darálni hat évet az életedből hogy észre sem veszed. Hopp már 22 éves vagy, félig a kezedben egy diploma és még mindig nem volt "semmi kavarás". Jó akkor már nagyon muszáj, 23 évesen nekilátsz fiúzni, rákapsz, még egy évig próbálgatod a szárnyaidat, akkor már 24. Gratulálok annyi tapasztalatod van mint más társaidnak 18 évesen volt, állhatsz neki építeni valami stabilat. Láttam a korosztályomban hogy a legrendesebb, nem ritkán legszebb és legokosabb lányok hogy estek áldozatul a "aki lemarad kimarad" jelenségnek. Szerintem kezdj el ízlésesen nyomulni valakinél aki szimpatikus, azt általában bírja a maradék 20% (amit a kolléga feljebb emlegetett).

Utólag egy kis személyes tapasztalat: pontosan emlékszem a tini éveimből a húszas éveimbe átvezető nyolc évre. Gyakorlatilag úgy pergett le az a nyolc év hogy a felének érződött. Lehet hogy hülyén hangzik, de tudat alatt még mindig hiányzik az a négy év, azt érzem hogy mintha 2013 lenne, aztán lenézek a naptárra és tessék 2017, a számok nem hazudnak.

2017. jún. 26. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!