Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka annak, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka annak, ha egy rendes lány még mindig nem talált pár?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ezer egy ilyen kérdés akadt már itt, de hátha valamilyen új válaszra lelhetek, most nem csak magamból szeretnék kiindulni.

Sokszor tapasztalom, hogy a környezetemben remek értékrendekkel rendelkező lányok/barátnők még mindig nem állapodtak meg, hisz társasági emberek. A kor legyen 16.

Igaz, lehet mondani hogy majd megtalálod, stb viszont szerintem ebben az időszakban kapjuk a legjobb tapasztalatokat, amik épìtőjellegűek a jövőnkre nézve, és még most kellene kitapasztalni, ki az aki megfelelő számunkra,és ki az, akit érdemes elkerülni.

Magamból kiindulva. Sok helyre járok, társasági ember vagyok, az érték-erkölcsi értékeimmel sincsenek gondok, a külsőmet elfogadom, sokan tartanak különlegesnek (semmi önfényezés, sosem voltam ilyen), rengeteg barátom van, szervezőként rengeteg helyen tevékenykedem, elég karrierista vagyok (2.nyelvvizsgámra készülök) mégsincs senkim,kavarni se kavartam, tényleg várom a hozzám illőt. Lassan 17 vagyok, és kicsit kezdek elkeseredni. Türelem tudom, de mégis mi oka lehet? Minden magamutogató ismerősöm már megtalálta a párját, igaz az iq küszében belül.

A soraim remélem nem keltenek beképzeltségre utaló jeleket, mert nem célom, csak elkeserít, hogy sok olyan ember megállapodik akiknek igen komoly gondjaik vannak az erkölcsi -értelmi dolgokkal, mégis van párjuk, aki meg rendes, annak pedig nem jön..

2017. jún. 10. 12:59
1 2 3
 11/23 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%

1.Ha nincs meg egy bizonyos szintű külső, akkor a rendességgel kitörölheted bármilyen erősen is hangozzék ez.

2.Te generációd már facebookról lett cumiztatva, szóval a kis hímecskék láttak sok "szép" nőt ott és ez lett az etalonjuk, fel ment az ingerküszöb unreális és/vagy elcsépelt kacsa száj ribi szintre.

2017. jún. 10. 13:40
 12/23 anonim ***** válasza:
ebben az időszakban kapjuk a legjobb tapasztalatokat: akármilyen nyelvvizsgád lehet ha ilyen zöldségeket beszélsz.
2017. jún. 10. 14:52
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Karrierista vagy? 17 éves vagyok, országos szintű sportoló,l felsőfokú angol nyelvvizsga plusz német közép nyelvvizsga, előrehozott angol 95%-os érettségi, szálkás és izmos, de sosem neveztem magam karrieristának :D

A témáról szólva, mint látod én sem vagyok egy alsó-kategóriás, még sincs barátnőm, de ez nem azt jelenti, hogy szinglin halok meg, hanem hogy még fiatal vagyok. A leírásodból tekintve kedves és értelmes lánynak tűnsz, tehát ne aggódj, jönni fog a fehér herceg szőke lovon, csak ne siess, annyi minden van az életben, én például most kezdtem el fényképezni és photoshoppolok már 2 éve napi sport mellett, mert szeretem. Majd jön, ne sürgesd ;)

Bár nekem a rövidhajú lányok jönnek be, ha akarsz írhatsz.

17/F

2017. jún. 10. 20:07
 14/23 A kérdező kommentje:
Mint írtam, a karrierista szó erős rá, de többször megkaptam ezt. A kérdésem nem ismerkedés jellegű volt, köszönöm a válaszod, még hasonló sikereket kívánok:)
2017. jún. 10. 20:34
 15/23 A kérdező kommentje:
Egyébként a photoshop nem áll messze tőlem, művészeti szakgimnáziumban tanulok:)
2017. jún. 10. 20:39
 16/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, annyit még, hogy idézem: "Minden magamutogató ismerősöm már megtalálta a párját, igaz az iq küszében belül. "

Ez eléggé lenéző mondat, nem lehet hogy kissé nagyképű vagy, ezért nem találsz párt?

Én is értem el "sikereket" ahogy nevezted ezeket, de nem néztem le mást emiatt.

A srácok nem szeretik azokat akik el vannak szállva maguktól (többségben). Lehet nem ilyen vagy, de ebből a mondatból nagyon azt érzem.

2017. jún. 10. 21:49
 17/23 anonim ***** válasza:

Előző vagyok ismét, meg az hogy: "elkeserít, hogy sok olyan ember megállapodik akiknek igen komoly gondjaik vannak az erkölcsi -értelmi dolgokkal".

Ez nem tudom hogy jön ide, van ismerősöm aki lényegében bunkó, de megtalálta azt a lányt, aki elfogadja úgy, cserébe a lány lényegében őrültnek mondható (vannak furcsa gondolatai).

De kiegészítik egymást, nem muszáj tökéletesnek lenniük. Az amit mondtál, hogy olyanok is megtalálják a szerelmet, akik nem olyanok mint te, ezek szerint nem velük van a baj.

De mint mondtam, korai ezen nyavalyogni.

(Megjegyzés: a válaszom nem offenzív jellegű)

Ja és nem ismerkedésnek szántam, csak hogy példát kapj, nem, nem te vagy az egyetlen aki egyedül van.

2017. jún. 10. 21:53
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem gondolod, hogy kicsit te vagy beképzelt? Tudtommal nem én sorolom magam felső kategóriába, meg nem én menőzök az angol 95%os érettségimmel (amit mindenki megcsinál)

Nem szeretnék provokálást szítani, mivel úgysem tudsz semmit az életemről, arról sem mennyit teszek a jövőmért.

Ezek tények. Nagyon sok ismerősöm van akik aláásnak, földbetiporják a másik érzéseit, nekik mégis kijut-mondjuk a hozzájuk illő pár.

A lenézés pedig nem ebben nyilvánul meg, a beképzeltség nem itt kezdődik. Mivel nem ismerjük egymást, ítélkezni se kezdjünk szeintem.

2017. jún. 10. 22:05
 19/23 anonim ***** válasza:

Félreértettél. Ezeket mind azért említettem meg, hogy megértsd, nem ezek miatt lesz társad. Én nem ítélkeztem feletted, te tetted. Mint mondtam, meg fogod találni, de ne másokat nézz. Azt mondtad az előbb, hogy mások földpetiporják a másik érzéseit blablabla és ők kapnak párt. Tudod, tucatjával látok ilyeneket naponta. És? Ő nekik ez lett. (megjegyzés, ez nem egyedi, mindig a bunkóbb kap hamarabb társat, de ez nem azt jelenti hogy meg is tartja pár évnél tovább).

Türelem pasit terem.

Sajnálom hogy menőzésnek vélted a mondanivalóm, ha így volt, elnézést kérek az írásmódomért.

Szép estét

2017. jún. 10. 22:20
 20/23 anonim ***** válasza:
37%

Mondjuk önvédelemnek feljegyezném, nem tudom ki az a mindenki aki képes egy ilyen szintű előrehozott érettségire napi 4 óra sport mellett (hétvégén is).

A leírásod átment haragba. Pszichológiában ezt nevezik Classical Anger Displacement-nek.

2017. jún. 10. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!