Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, ha egy rendes lány még mindig nem talált pár?
Tudom hogy ezer egy ilyen kérdés akadt már itt, de hátha valamilyen új válaszra lelhetek, most nem csak magamból szeretnék kiindulni.
Sokszor tapasztalom, hogy a környezetemben remek értékrendekkel rendelkező lányok/barátnők még mindig nem állapodtak meg, hisz társasági emberek. A kor legyen 16.
Igaz, lehet mondani hogy majd megtalálod, stb viszont szerintem ebben az időszakban kapjuk a legjobb tapasztalatokat, amik épìtőjellegűek a jövőnkre nézve, és még most kellene kitapasztalni, ki az aki megfelelő számunkra,és ki az, akit érdemes elkerülni.
Magamból kiindulva. Sok helyre járok, társasági ember vagyok, az érték-erkölcsi értékeimmel sincsenek gondok, a külsőmet elfogadom, sokan tartanak különlegesnek (semmi önfényezés, sosem voltam ilyen), rengeteg barátom van, szervezőként rengeteg helyen tevékenykedem, elég karrierista vagyok (2.nyelvvizsgámra készülök) mégsincs senkim,kavarni se kavartam, tényleg várom a hozzám illőt. Lassan 17 vagyok, és kicsit kezdek elkeseredni. Türelem tudom, de mégis mi oka lehet? Minden magamutogató ismerősöm már megtalálta a párját, igaz az iq küszében belül.
A soraim remélem nem keltenek beképzeltségre utaló jeleket, mert nem célom, csak elkeserít, hogy sok olyan ember megállapodik akiknek igen komoly gondjaik vannak az erkölcsi -értelmi dolgokkal, mégis van párjuk, aki meg rendes, annak pedig nem jön..

Nem vagy erkölcsösebb, okosabb, rendesebb más embereknél. Ezt jobb, ha tisztázod magadban, mert rohadt magas lovon ülsz.
Ellenben gyáva, ha nem mersz keresni, ismerkedni.

Amit itt fognak írni:
- miért nem a tini kapcsolatokhoz tetted
- túl magasak az elvárásaid:
Ami a valóság:
A 16 év körüli fiúk általában azt a lányt választják, akit a legkönnyebb megdugni. A magamutogató ismerőseidnek ezért van sikere. Ha már úgy alakult, hogy ilyen nagy társaságban is van lehetőséged személyesen ismerkedni, szerintem hamarosan meg fogod találni azt, aki neked kell. Bár az érettségi semmit nem jelent, körülnézhetsz a két-három évvel idősebbek között is, hátha jobban érzed velük magad.

"...még mindig nem talált párt..."???? 16 éves vagy, nem 36!
Miért fura, ha egy tinédzser nem pasizza szét az agyát gimnáziumban??? 30 vagyok, de amikor én voltam 16, egyetlen osztálytársamnak sem volt komoly kapcsolata. Most kétharmaduk házas. Nem vagy sem jobb, sem rosszabb. Tinédzser vagy, könyörgöm!
Az meg, hogy 2 nyelvvizsga miatt karrierista vagy, több, mint nevetséges! Vagy nálatok ennyire alacsony a szint az osztályban, hogy pasizni muszáj, tanulni meg nem?

#4 16 évesen nem az a dolga egy gyereknek, hogy széttanulja az agyát és készüljön a jövőre. :)
Az a dolga, hogy pasizzon.
Miért lenne nevetséges ha úgynevezett 'karrierista'? De igaz ez a szó erős rá. Igenis sokat tanulok a jövőmért hogy egyszer azt dolgozzam; amit igazán szeretnék. Valóban a papíroktól nem lesz okosabb, jobb egy ember, nem is ez a lényeg. Sokszor megkaptam én pl. Hogy ezek a dolgok miatt.
De mivan a huszas korosztállyal? Ott is jócskán akadnak olyanok akikre nem talált még rá a boldogság.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!