Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolta meg magát?
Figyelt kérdés
Egy helyen dolgozunk, nekem mindig is tetszett, nem tudom hogy neki valaha tetszettem-e, de ha piszkálódott és látta rajtam hogy ez most sok volt akkor átkarolt a vállamnál, ma viszont láttam hogy emelte a kezét de aztán inkább letette, és nem karolt át... Miért? :(2017. jún. 7. 22:24
1/4 anonim 

válasza:

Lány vagy, fiú? Milyen munkát csináltok?
Ennyi adatból egy kissé nehéz segíteni... :/
2/4 A kérdező kommentje:
Én lány, ő fiú. Egy ruházati üzletben dolgozunk
2017. jún. 9. 17:10
3/4 anonim 

válasza:

1-ső vagyok...
Fúúú, ebből sok mindent ki lehet hozni...
A, Eddig haverként tekintett rád, és elkezdted komolyabban érdekelni, és ettől megijedt
B, Eddig tesóként gondolt rád, de rájött, hogy te hogy érzel, és nem akar megbántani, de hasztalan reményeket sem tápéálni
C, Eddig neki is bejöttél, de tetszik neki valaki más, is, ezért távolodik
D, Tetszel neki, de nem kapott tőled pozitív megerősítést, így inkább tovább lépett
E, Már úgy gondolja, hogy nem illik a munkahelyére ilyen viselkedés
És még rengeteg ilyen verzió van... Fogalmam sincs melyik lehet, az is lehet, hogy egyik sem, ezt neked kell kiderítened.. Addig is Sok Sikert!
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszi :)
2017. jún. 10. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!