Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolta meg magát? (19 l)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolta meg magát? (19 l)

Figyelt kérdés

Egy hete még úgy volt ,hogy találkánk lesz a fiúval de aztán közbejött a munka ,el kellett utaznia és lemondta a randit.Utána megígérte,hogy bepótoljuk és többször megkérdezte,hogy mivel engesztelhetne ki. Szeptember közepétől Pestre költözik az egyetem miatt,de addig dolgozik és úgy tűnik,hogy elég sok a dolga. Pár nappal a lemondott randi után ezt az üzenetet kaptam:

"Szia!

Ne haragudj, elutaztam. Gondolkodtam sokat az úton rólad és, a legnagyobb tisztelettel, nem hiszem, hogy folytatnunk kellene a beszélgetéseinket. Nem hiszem, hogy jó irányba menne bármelyikünk számára is." Azt tudom,hogy a legelején egyszer bizonytalan volt mert 4 évvel idősebb nálam.Mit várhatok ebben a szituban? Már nem beszélünk..

2016. szept. 5. 07:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen a sztorin nincs semmi cifra. A srác átgondolta a helyzetet és nem tudnátok normális kapcsolatban lenni mert sok lesz a dolga meg el is költözik. Ergo nem szeretne emiatt inkább belebonyolódni se ezért nem szeretne beszélgetni sem. 26/F
2016. szept. 5. 08:12
 2/3 anonim ***** válasza:
52%

Valamelyik igaz a kettő közül:

1. Nem tetszel neki és utólag már bánja hogy randira hívott, ezért most kibújt alóla.

2. Most hagyja ott a városotokat hogy máshol új életet kezdjen és már semmi értelmét nem latja hogy a régi helyen ismerkedjen.

2016. szept. 5. 08:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Mivel el fog költözni nem bonyolódna bele egy távkapcsolatba. És lehet, hogy csak azért, hogy neked ne legyen rossz, mert keveset találkoznátok és stb. Szóval úgy is lehet gondolni, hogy megvéd téged a jövőbeli "szenvedésektől". Engedd el, ne rágódj rajta, mert akkor csak neki is rosszabb lesz.
2016. szept. 5. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!