Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolta meg magát? (19 l)
Egy hete még úgy volt ,hogy találkánk lesz a fiúval de aztán közbejött a munka ,el kellett utaznia és lemondta a randit.Utána megígérte,hogy bepótoljuk és többször megkérdezte,hogy mivel engesztelhetne ki. Szeptember közepétől Pestre költözik az egyetem miatt,de addig dolgozik és úgy tűnik,hogy elég sok a dolga. Pár nappal a lemondott randi után ezt az üzenetet kaptam:
"Szia!
Ne haragudj, elutaztam. Gondolkodtam sokat az úton rólad és, a legnagyobb tisztelettel, nem hiszem, hogy folytatnunk kellene a beszélgetéseinket. Nem hiszem, hogy jó irányba menne bármelyikünk számára is." Azt tudom,hogy a legelején egyszer bizonytalan volt mert 4 évvel idősebb nálam.Mit várhatok ebben a szituban? Már nem beszélünk..
Valamelyik igaz a kettő közül:
1. Nem tetszel neki és utólag már bánja hogy randira hívott, ezért most kibújt alóla.
2. Most hagyja ott a városotokat hogy máshol új életet kezdjen és már semmi értelmét nem latja hogy a régi helyen ismerkedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!