Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért gondolta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért gondolta meg magát?

Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy sráccal hétfőn irt rám hogy találkozunk mert tetszek neki előtte egyszer találkoztunk mert akkor én az egyik haverjával kavartam ez 2015 februárban volt aztán tegnap elmentünk a margitszigetre ott voltunk egy kicsit többször le smárolt és azt mondta hogy komoly kapcsolatot szeretne es ma is taliztunk volna este és mikor elköszönt csókal köszönt el este mikor haza értem..olyanokat írt hogy nem arra kelek de csináljuk holnap mert hianyzik neki aztán azt írta hogy nem akkar kapcsolatot és hogy nem jövök be neki alkatra..és letiltott és írtam neki smst hogy ez most mivolt aztán azt mondta hogy Bocsi hogy paraszt vagyok..és azt mondta van egy másik lány akit régebb óta ismer és vele szeretne lenni..
2016. aug. 19. 10:42
 1/5 A kérdező kommentje:
21\L
2016. aug. 19. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:

alapból csak meg akart dugni szerintem és kapott mást...

vagy csak nem akart fax lenni...

23F

2016. aug. 19. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Igazából leírta, miért gondolta meg magát: valaki mással akar lenni, vagyis már van, veled pedig csak akkor gondolta volna (talán) komolyan, ha ő nincs.
2016. aug. 19. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:
21 évesen tudhatnád, hogy ez a srác egy k*cs*g volt.
2016. aug. 19. 12:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Teljesen egyértelmű helyzet. A srácnak alkalmi ürítésre kellettél, de kicsit lassú voltál neki és talált másik gazdatestet magának.

Mindig lenyűgöz, hogy még egy ennyire átlátszó viselkedés esetén is akad olyan lány, aki nem látja át a helyzetet.

2016. aug. 19. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!