Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom, nem járunk meg semmi. Elmondtuk egymásnak h bejövünk egy,ásnak, de megegyeztünk abban, hogyha majd úgy érezzük esetleg összejövünk. Ez tök jó is volt így. Aztán ez a fiú elkezdett úgy kezelni mindenki előtt mintha a barátnője lennék. És amikor ezt szóvá tettem neki nagyon összevesztünk. Kiabáltunk is (én csak h érezze h komolyan gondolom ezt). És ő azt mondta h biztos azért nem akarok vele összejönni mert ő cigány és drogot árul meg h biztos a tetkói miatt. És hiába mondtam h ez nem így van... Azt mondta biztos szerelmes vagyok még volt barátomba aki "fehér és gazdag", ez amúgy nem igaz. És én minden hibájával szeretem, csak hát az kéne h készen legyünk arra h össze is jöjjünk. Értitek,na. Amúgy ha bármilyen fiú is hozzám szól ez a fiú teljesen kiakad és elküldi őket egy nagyon messzi melegebb éghajlatra nem túl kedves stílusban. Na de a kérdésem, szerintetek mit csináljak, hogy értessem meg vele h szeretem csak várjunk még egy kicsit (amiben amúgy már meg is egyeztünk egyszer)? És ti mit csinálnátok egy ilyen helyzetben?

köszi

15/L

2017. máj. 27. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
én hagynám az egészet ha most ilyen agressziv mi lenne később??
2017. máj. 27. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

drogos cigánnyal jóban lenni bravo....

remélem téged is elad, te ostoba....

2017. máj. 27. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Ha csak ennyira tartod magad, hogy ilyen parod legyen, akkor mire varsz. Ha szereted, akkor nem mindegy hogy ma vagy holnap jottok ossze hivatalosan? Mar megmutatta a negativ oldalat, ennek ellenere meg mindig van eselye nalad, akkor mire varsz. Vagy talan legbelul te is erzed, hogy nem o az igazi? Akkor meg most vess veget ennek mielott tul keso. Nagyon fiatal vagy meg, ha szeretnel magadnak egy szebb jovot, akkor eselyt sem kene adnod az ilyen agressziv drogos luzereknek.
2017. máj. 27. 16:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet valaki ennyire stupid? És hogy van ehhez gyomrod? Nem szégyelled magad?
2017. máj. 27. 16:11
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

Elöttem lévőkkel vagyok. A barna szín az nem kizárandó ok, viszont a tetkók és drogok hallatán azonnal lejött, hogy valami ingyenélő pereputty család porontya lehet.

Meg ahogyan viselkedik... Az ilyenek szokták verni a nőket is, jobb ha tudod.

Később mi lesz ha már együtt éltek? Nem lesz mivel etetni a 8 hyereketeket és megöli a szomszédnénit 4 ezer forintért?

Ne foglalkozz vele.

2017. máj. 27. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ő tényleg egy drogárus tetovált cigány?

Mert ha igen, akkor neked rettenetes ízlésed van, meg te magad se vagy egy fenomén......

(A tetoválással önmagában nincs baj, de ismerve a részleteket,itt tudjuk, milyen emberről van szó.)

2017. máj. 27. 16:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!