Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Van egy fiú barátom, nem járunk meg semmi. Elmondtuk egymásnak h bejövünk egy,ásnak, de megegyeztünk abban, hogyha majd úgy érezzük esetleg összejövünk. Ez tök jó is volt így. Aztán ez a fiú elkezdett úgy kezelni mindenki előtt mintha a barátnője lennék. És amikor ezt szóvá tettem neki nagyon összevesztünk. Kiabáltunk is (én csak h érezze h komolyan gondolom ezt). És ő azt mondta h biztos azért nem akarok vele összejönni mert ő cigány és drogot árul meg h biztos a tetkói miatt. És hiába mondtam h ez nem így van... Azt mondta biztos szerelmes vagyok még volt barátomba aki "fehér és gazdag", ez amúgy nem igaz. És én minden hibájával szeretem, csak hát az kéne h készen legyünk arra h össze is jöjjünk. Értitek,na. Amúgy ha bármilyen fiú is hozzám szól ez a fiú teljesen kiakad és elküldi őket egy nagyon messzi melegebb éghajlatra nem túl kedves stílusban. Na de a kérdésem, szerintetek mit csináljak, hogy értessem meg vele h szeretem csak várjunk még egy kicsit (amiben amúgy már meg is egyeztünk egyszer)? És ti mit csinálnátok egy ilyen helyzetben?
köszi
15/L

drogos cigánnyal jóban lenni bravo....
remélem téged is elad, te ostoba....

Elöttem lévőkkel vagyok. A barna szín az nem kizárandó ok, viszont a tetkók és drogok hallatán azonnal lejött, hogy valami ingyenélő pereputty család porontya lehet.
Meg ahogyan viselkedik... Az ilyenek szokták verni a nőket is, jobb ha tudod.
Később mi lesz ha már együtt éltek? Nem lesz mivel etetni a 8 hyereketeket és megöli a szomszédnénit 4 ezer forintért?
Ne foglalkozz vele.

Szóval ő tényleg egy drogárus tetovált cigány?
Mert ha igen, akkor neked rettenetes ízlésed van, meg te magad se vagy egy fenomén......
(A tetoválással önmagában nincs baj, de ismerve a részleteket,itt tudjuk, milyen emberről van szó.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!