Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bánnátok egy szerethiányos lánnyal? 15L
Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 20:59
11/18 egyszervalahol válasza:
Mindent megadnék neki,óvnám félteném de persze csak egy határig ami még egészségesnek mondható.Bókolnék neki,becézgetném,szeretném,ölelném
13/18 anonim válasza:
Igyekeznék megadni neki mindent amit csak tudok hogy boldog legyen, külön bánásmód nincs az ilyen helyzetre, én például olyan tipusú ember vagyok, aki imádja szeretgetni, kedveskedni a párjának, puszikat adni. Óvnám és szeretném
16/18 anonim válasza:
Te volnál az, Kedves Kérdező ?
17/18 anonim válasza:
Megvernem, addig utnem amig normalis nem lenne , ha meg mar meggyogyult akkor csak ugy megszokasbol kapna 1-2 pofont meg
18/18 anonim válasza:
Az ember kétféleképpen lehet szeretethiányos.
1. Úgy, hogy azt érzi, nem kap elég szeretetet.
2. A másik eset, amikor ő maga képtelen a szeretetre.
Egyik esetben sem érzi jól magát, a szeretethiányt kivetíti a külvilágba. Másoktól várja a megoldást.
Pedig csak magával kellene törődnie.
Aki belül rendben van, az kifelé is rendben lévőnek látszik és az is! :)
Tehát, nem kívülről kell "bánni" hanem belülről, és nem másoknak, hanem annak akinek hiányérzete van. :)
Hogy én milyen kegyetlen vagyok.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!