Mit bánnátok a legjobban, ha reggel arra kelnétek fel, hogy a 16. században vagytok?
Hogy se latinul, se ómagyar nyelven nem tanultam!
Ha háborús időszakba pottyannék, akkor azt, hogy nincs béke.
Hogy nem tudok lovagolni és nem értek a lovakhoz (bár lóra úgysem telne egy pizsamával).
Ha megtudnám?
Alapítanék egy focicsapatot a 16. sz-ban.... :-)
És lefektetnénk a modern labdarúgás alapszabályait!
Most komolyan, pallosjog jár a pizsamához?
Bánná a fene az internetet.
Korom legnagyobb varázslója lennék :-)
Bánnám, hogy nem én vagyok Bill Gates.
Mert bizony Windows nélkül boldogabb lenne a mai világ...
Azt hiszem, ha pizsamában visszakerülnék a középkori pl. Európába, ha nem is a batmanes pizsi miatt, de a festett szőke hajam és a tetoválásom miatt, szerintem, jól megkínoznának, majd elégetnének. Pláne, ha még a jövőt is megemlítem. :D
Azt hiszem, azt bánnám a leginkább - ha mégis életben hagynának -, hogy nem látom azokat, akiket szeretek, nem tudok hajnalig beszélgetni senkivel, mert az engem foglalkoztató témák nagy részéről nem tudja ott senki, hogy eszik, vagy isszák, nem tudnám fenntartani a higiéniám - mások sem -, amire elég hárklis vagyok, és nem járhatnám be a világot, mert lassú a közlekedés.
1900 körül már más a helyzet, akkor csak a szeretteim hiányoznának, mondjuk, szerintem azzal lennék elfoglalva, hogy kibékítsem a német császárt és Viktóriát...
Azt hiszem, ha már kezdettől tudom, hogy 30 évesen visszakerülök a múltba, baromira értékelem a körülöttem élőket, és belehúzok, hogy elérjem az itteni álmaimat/céljaimat ennyi idő alatt. Rengeteget tanulok, mármint tényleg extrém sokat, mert utána lehet, hogy nem kerül könyv a kezembe, plusz.... megtanulok rendesen főzni. :D
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!