Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bannatok egy szerethianyos lannyal? 14/l
Figyelt kérdés
Beszelgettek egy lannyal, eloben nem facebookon, szoval eloben ismeritek meg egymast. A lany felhozna hogy nagyon szeretethianyos, hogyan bannatok vele? Es azt is mondana hogy imad olelkezni..
a fiuval meg nem beszeltem, de majd oda szeretnek menni hozza. Gondoltam megolelem mar egybol ahogy odamegyek. Nagyon szeretethianyos vagyok. De gondolom nem nezne normalisnak a fiu 😅 Sulibol ismerem, 3mal felettem jar. O 17 eves. Ti hogyan reagalnatok a kesobbiekben, ha osszejonnetek, sokat olelgetnetek a lanyt? Ha lehet hosszu valaszokat szeretnek.:)
2017. jan. 7. 12:04
1/1 okosóra 

válasza:

Szia en biztosan nagyon sokat olelgetnelek amugy is nem csak azert mert szeretet hianyos vagy.... amugy is de igy meginkabbb meg mondjuk nagyon sokszor mondanam hogy szeretlek.....de en amugy is rohadt sokat beszelek a.ugy szerintem cukki ha egy lany szereti ha olelgetik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!