Nem bánnám, fertő, milyen emberek vannak itt. Nem is tudom, minek járok ide, csak elcseszik mindenki kedvét az itt kesergő férfiak.
2017. jan. 15. 23:06
2/25 anonim válasza:
#1: természetesen karöltve az itt kesergő nőkkel (ne haragudj, magas labda volt...)
Nem bánnám különösebben, egy ideje rákaptam hogy válaszolgatok, de ha nem lenne, akkor gondolom lenne más szabadidős tevékenységem a meglévők mellé.
2017. jan. 15. 23:09
3/25 anonim válasza:
Mostanában beszélgetek egy 15 éves lánnyal. Ilyen jól még senkivel nem beszélgettem itt illetve még senki nem volt ilyen kedves velem. Na ő miatta.
2017. jan. 15. 23:10
4/25 anonim válasza:
15 mi? hajszálhijján, de megusztad a pedo vádat
2017. jan. 15. 23:11
5/25 anonim válasza:
Csak barátok vagyunk te szerencsétlen hülye...
2017. jan. 15. 23:12
6/25 anonim válasza:
én az a holdfényes hülyegyereket tiltanám örökre
2017. jan. 15. 23:15
7/25 A kérdező kommentje:
Az ki? Nagyon mondják pedig,hogy tiltás lesz.
2017. jan. 15. 23:18
8/25 anonim válasza:
Azt bánnám, hogy pár nekem hasznos kérdést nem tehetnék fel. Pl. milyen fényképezőt vegyek és hasonlók. Ebben a kategóriában, inkább csak válaszolgatok és ennek a kategóriának a megszűnését, nem is bánnám.
Személy szerint, annak örülnék, ha az álszent válaszolók válaszai, valósággá válnának számukra! :D Pl. aki előadja, hogy neki nem számít a külső, csak ronda embereknek kellene. Vagy akinek a leírásából egyértelműen látszik, hogy vannak jelentkezői, de panaszkodik, hogy nincsenek, azoknak többet nem lenne senkijük.
2017. jan. 15. 23:21
9/25 anonim válasza:
Elharapózott a 10 kérdés ismételgetése, kamuszagú kérdések folyon, nőket szapuló kis görcsök röhögcsélése, hányás az egész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!