Mi vagy Ki miatt bánnátok esetleg, ha végleg bannonlák/betiltanák a Gyk-t?
Sokszor vannak olyan kérdések/válaszok, amiken szakadok. :D
Vannak érdekes témák, amikből akár még tanulni is lehet. Mondjuk ebben a kategóriában sok idióta megfordul, de azért hiányoznának az agyzsibbasztások.
Néha privátban is szoktam jókat levelezni.
akivel-akikkel priviben beszélgetek,,,
ill akik néha visszaszóltak-nak,hogy jó volt amit mondtam....
Akiket nagyon kedveltem azok nagyja már rég tovább állt.
De elsősorban azért bánnám, hogy betiltják a gyk-t mert az egyetlen vékonyka esélyem is megszűnne, hogy megtaláljam azt akinek itt nagyon sokat köszönhetek.
Másodsorban azért ha nem is nagyon aktívan, de vannak itt olyan emberek, akiknek a véleménye jó. Lehet, hogy ez oldal már inkább hasonlít egy kiscsoportos düh és frusztráció levezető terápiához, de attól még a kiló koszréteg alatt vannak hasznos válaszok és emberek, akik segíteni akarnak.
Van egy srác akivel évek ota itt beszélek, végre belemenne egy taliba
Ha azelőtt lenne vége én nem tudok mit tennék :/
L
Nevetni járok ide.
Vannak tényleg vicces figurák...a minenkit okítókat nem kedvelem,az egyenes őszinte embereket igen.
A kamugépek eszméletlenek tudnak lenni,a flúgosakkal karöltve.
A szexvadászok meg röhelyesek.
:18 "miről tudja az akit keresel, hogy őt keresed"
A felhasználó nevemről. Ez egy félreérthetetlen üzenet, amit csak mi ketten értünk meg igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!