Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miert csinalja?
Figyelt kérdés
Volt egy fiu aki nagyon tetszett, sokat beszelgettunk, randiztunk majd egyzer kozolte, hogy nem akar semmit es kitorolt. Ez volt 1 eve, azota nem lattam, nem beszeltem vele. Az elejen nagyon megviselt, de mara tultettem magam. Tegnap ujra bejelolt. Miert? Megint felakar zaklatni?2017. máj. 22. 18:26
1/1 anonim 

válasza:

Nem feltétlenül. Szerintem jelöld vissza és ha egy kicsi jele is van annak, hogy újra játszana az érzelmeiddel akkor töröld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!