Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
Elkezdtem dolgozni egy munkahelyen és megismerkedtem egy sráccal. Ő nyitott nekem ajtót amikor beléptem és egymás szemébe néztünk és megfagytunk egy pillanatra. Azt hiszem már akkor megtetszett nekem,elsőre magamnak sem esett le csak hetek múlva és a tudtára is adtam ezt.Közölte,hogy most nem akar kapcsolatot és kb tojt a fejemre,üres kifogásai voltak csak,viszont kolleganőmnek állandóan írogatott. Azt hittem ő tetszik neki,ezután hetekig nem beszéltünk amikor írt nem válaszoltam neki mert rosszul éreztem magam miután három órát vártam rá hogy a képembe vágja hogy legyünk csak barátok és aztán még a munkahelyen is megcirógatta a kezem,szemembe nézett és mondta hogy legyünk barátok. Majd 3 napja újra elkezdett írogatni nekem hogy találkozzunk. Nem akartam,azt hittem már túl léptem rajta errefel most jön a semmiből és közli hogy hiányzom neki,akkoriban rossz passzban volt és sajnál mindent de meg akar ismerni engem és hiányzik neki mikor együtt voltunk és nyitottabb felém,olyan mint én nincs senki más,tisztel engem meg ilyenek. Nem értem őt. Kezdtem összeszedni magam erre jön és borít mindent. Nem tudom mit csináljak. Belementem hogy találkozzunk jövő héten de félek egy picit. Jó ötlet ez egyáltalán? Szeretnék vele lenni de nem tudom hogy most csak szórakozik vagy komolyan gondolja. Odáig meg vissza vagyok érte. Kérlek segítsetek. :(2017. ápr. 16. 13:39
1/5 anonim 

válasza:

Legyünk csak barátokat lehet nem úgy értette, hogy soha többé ne találkozgassatok, barátilag is hiányozhatsz neki. És mivel ha azzal bünteted ha nem jön össze veled, hogy szóba se állsz vele, akkor persze hogy hiányozhatsz neki. Egyébként komolyabb lány fiú barátságokból is lehetnek ilyen kapcsolatok később.
2/5 anonim 

válasza:

Találkozzatok és majd meglátod, hogy mi lesz. Egy próbát megér ha tényleg ennyire tetszik neked.
3/5 anonim 

válasza:

Gondolom a kolleganő visszautasította, ha ló nincs, jó a szamár is-alapon meg jó leszel te is... :/
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem a kollegamőm tetszett neki,csak nem tudta hogy reagálja le hogy közeledem felé és a csaj merészebb volt. De nem ő kell neki.
Tegnap este felhívott és elég nyersen beszélt velem írtam is neki ma hogy biztos ezt szeretné e hogy találkozzunk. Most bújt ki a szög a zsákból hogy fizikai vonzalmat érez irántam és úgy érzi nem egyet akarunk a másiktól és még nem tudjs mit szeretne előtte meg akar ismerni és aztán meglátjuk mi legyen.Bár ezek után félek picit hogy mi lesz ,de majd holnap kiderül.
2017. ápr. 18. 17:59
5/5 anonim 

válasza:

hát ha nem ismer, akkor másfajta vonzalmat nem is érezhet nagyon irántad csak fizikait.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!