Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1éve megismertem egy fiut, bejött az elejétől kezdve. Kiderült hogy már 2éve van barátnője. Nagyon jóban lettnk, és Jövőhéten leakar velem feküdni Es én igent mondtam és félek h mem kéne de nagyon szeretem Hogyan vonjam vissza?
Ostoba vagy, ha egy ilyen ferget szeretsz! Gondolj arra, milyen erzes a baratnojenek, akivel mar ket eve komoly kapcsolata van, hogy a baratja egy ribivel fetreng.
Es gondolj arra is, hogy, meg ha le is csapod a keteve-baratno kezerol ezt a ferget, a te sorsod ugyanez lesz, ugyanigy meg fog csalni, ahogy a mostani baratnojevel teszi.
Es szegyelld magad, de nagyon, mert egy olyan pasira szalltal ra, akirol tudod, hogy keteves kapcsolata van valakivel. Igen, egy ocska ribi vagy.
"Le akar fekudni velem a jovo heten"
Ez milyen mar :))
Talan ennek ugy kene mukodni hogy szepen szakit a mostani baratnojevel, ti egyutt jartok egy ideig, megismered jobban, megbizol benne, es ha latod hogy minden oke, akkor johet a mehet.
Meguzente hogy jovo heten le akar fekudni :)) Pofam leszakad bakker.
Fiatalkori megcsalós, hűtlenségi sztori.
Legalább most már tudom, hogy ez nem csak a nagyobbakra jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!