Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Jace és Clary le fognak...

Jace és Clary le fognak feküdni a Végzet Ereklyéi c. könyv bármelyik részében?

Figyelt kérdés
Ha igen, melyikben?

2014. júl. 30. 00:01
 1/8 veronika 1996 ***** válasza:
Az utolsó részben (City of Heavenly Fire) lefekszenek egymással, de a lehető legbizarabb helyen, mondjuk az én véleményem nem annyira számít, hiszen nem tetszett az utolsó könyv, de mindegy. :)
2014. júl. 30. 00:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt hogy erted? Hol fognak?
2014. júl. 30. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:
1/2: TE OLVASTAD A MENNYEI TŰZ VÁROSÁT?! :o
2014. júl. 30. 23:37
 4/8 veronika 1996 ***** válasza:
100%

Nem szeretnék nagyon spoilerezni, ezért kihagyk dolgokat, de így is érthető szerintem. Valamilyen ok miatt át kell menniük mindannyiuknak (Clary, Jace, Simon, Isabel, Alec) egy másik világba. Amikor éjjel mindenki alszik Jace és Clary kimennek valami helyre ahol egy tó szerűség van (?) - bocsi, erre már nem teljesen emlékszem - de a lényeg az, hogy persze Jace-nél még óvszer is van, belátom fontos a védekezés, fontos ezt beleírni a könyvekbe, hogy a fiatalok megértsék stb, de az, hogy konkrétan egy démoni világban Jace csak úgy előkapja, mintha tök természetes lenne azért elég bizarr, de ez emberfüggő, van akinek ez nem tűt fel. A helyre azért mondtam, hogy furcsa, mert lehet, hogy nagyon kis romantikusra lett tervezve a vízzel meg mindennel, de nem mentek valami messze a többiektől. Ergo én folyton azt vártam, hogy mikor fognak rájuk "nyitni". Oh, és persze Jace-re előtte megint rájött az öt perc, ezzel azt értem, hogy még mindig szörnyetegnek hiszi magát és ezt ki is fejtette. Persze elhiszem én, hogy régen vártak erre, de volt egy ok, ami miatt ez lehetetlen volt, de míg így sem hiszem, h abban a szituációban ez volt az, aminekm meg kellett történnie. Ami még kevésbé tetszett az az volt, hogy a többieknek mind teljesen világos volt, hogy mit csináltak, amíg elvoltak. Így leírva nem hangzik nagy dolognak, de nekem nagyon nem tetszett ez a jelenet (meg az összes többi sem). Remélem azért neked tetszeni fog. :)

Igen, 3/3 olvastam, amint megjelent angolul azonnal megszereztem, bár nem tetszett az előző kettő könyv, de gondoltam ez az utolsó kötet, ezért ez majd hűdeizaglmas lesz... hát nem volt az. Újra csak azt tudom mondani, hogy remélem neked legalább tetszeni fog. :)

2014. aug. 1. 23:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tuti már az első könyv óta magánál tartott egyet.
2014. aug. 3. 13:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!! :) ment a zöld, kár, hogy csak egyszer lehet.
2014. aug. 4. 22:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek. :D és igen, szerintem is!:D
2014. aug. 4. 23:03
 8/8 anonim válasza:
Nem testvérek ugye? Bocsi,csak az első részt láttam/olvastam,most tervezem a tobbit is megvenni! Mikor lesznek ujra egyutt?
2016. ápr. 10. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!