3 nap alatt ki olvastam A Végzet Ereklyéi mind az 5 részét és most nagyon unatkozom vagy nem is tudom izgulok a következő rész miatt. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szerintetek hogy bírjam ki szeptemberig?#Csontváros #Hamuváros #Bukott angyalok városa #Cassandra Clare #Jace #Clary #Üvegváros #A végzet ereklyéi #Elveszett lelkek városa #Magnus Bean
2014. júl. 26. 21:27
1/9 anonim válasza:
Olvass mas konyvet addig :) (hollofiukat ajanlom nagyon jo :) )
2/9 anonim válasza:
Olvasd újra a sorozatott vagy olvass más könyveket. Pl.:
Percy Jackson sorozatott
Az útvesztő
Maggie Stiefvater könyvei
Obszidián
Delirium trilogia
3/9 anonim válasza:
Pokoli szerkezetek ez is cassandra clare (trilógia)
4/9 anonim válasza:
Sherry Gammon: Szerethetetlen
Kalapos Éva: D.A.C
Én is ugyan ebbe az állapotba vagyok. Nem tudod mikor jelenik meg pontosan a 6. része?
5/9 anonim válasza:
Pokoli szerkezetek!
Az s Végzet ereklyéi előzménye. Humor,izgalmas,szuper! :))
6/9 anonim válasza:
Előző vagyok:
Remélem segítettem.:)
7/9 A kérdező kommentje:
4. válaszoló elvileg szeptember 15.én. ez a hivatalos verzió de szerintem biztos késni fog. sajnos :/
2014. aug. 22. 22:32
8/9 anonim válasza:
Úgy tudom okt.30án jelenik meg könyvmolykepzőnél lehet szept30tól elitklubba rendelni
9/9 A kérdező kommentje:
lehet. nem tudom. én ezt olvastam valahol. de szerintem várni kéne a megrendeléssel mert az elején nagyon drága lesz.
2014. szept. 6. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!